🌾Rum Malecon Añejo 12 Años Reserva Superior 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum Malecon Añejo 12 Años Reserva Superior 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Nyd den unikke smag af Rum Malecon Añejo Reserva Superior, et must-have for alle romelskere. Denne udsøgte rom transporterer dig direkte til Panama med sin rige, fyldige smag og glatte finish. Den har lagret i 12 år og har en kompleks smag af karamel, vanilje og krydderier. Ikke nok med det, den kommer også i en smuk gaveæske med to glas, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en smag af Caribien med Rum Malecon Añejo Reserva Superior. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse!

36,19 €

36,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve den bløde, rige smag af Rum Malecon Añejo Reserva Superior, en autentisk panamansk rom, der taler sit tydelige sprog om destillationens kunst. Denne smukt aftappede rom er lagret i 12 år, hvilket giver den mulighed for at udvikle en kompleksitet, der vil efterlade dine smagsløg i ærefrygt.

Denne overlegne reserve er et vidnesbyrd om destillatørernes håndværk med sin sofistikerede blanding af søde og krydrede noter, afsluttet med et strejf af røg. Hver slurk er en rejse til hjertet af Panama, hvor denne rom er fremstillet af eksperter. Den har et alkoholindhold på 40 %, hvilket er den perfekte balance til at fremhæve dens robuste smag uden at overdøve dine sanser.

Men det er ikke alt. Denne dejlige rom kommer i en stilfuld gaveæske, ledsaget af to glas af høj kvalitet. Det gør den til den perfekte gave til enhver rom-entusiast eller til dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Uanset om du planlægger en hyggelig aften derhjemme eller en stor fest, vil Rum Malecon Añejo Reserva Superior helt sikkert tilføje et elegant touch. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses rom, og lad dine sanser blive betaget af kvaliteten og smagen af denne enestående spiritus.

Husk, at Rum Malecon Añejo Reserva Superior ikke bare er en drink, det er en oplevelse. En oplevelse, der tager dig med på en rejse til det tropiske Panama, hver gang du tager en slurk. Bestil nu, og start dit eventyr i dag!
Produktinformation
Rum Malecon
Ny
chat Anmeldelser (0)