🌾Naga 10 Years Old Asian Rum SIAM EDITION 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naga 10 Years Old Asian Rum SIAM EDITION 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit 2 Gläsern

1.40 kg
Oplev en eksotisk rejse med Naga Asian Rum, Siam Edition. Denne dekadente rom er destilleret af de fineste asiatiske sukkerrør og lagret til perfektion i et årti, hvilket giver den en uovertruffen dybde og fylde. Den lokkende smagsprofil har noter af tropiske frugter, vanilje og krydderier, der transporterer dig til hjertet af Asien med hver slurk. Siam Edition kommer i en specialdesignet gaveæske med to elegante glas, hvilket gør den til den perfekte gave til den raffinerede spiritusentusiast. Nyd smagen af Asien med Naga Asian Rum, og lad dens harmoniske blanding tage dine sanser med på et uforglemmeligt eventyr.

37,29 €

37,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Naga Asian Rum - Siam Edition, en førsteklasses rom, der er blevet lagret til perfektion i et årti. Denne rom fra øverste hylde er en sand afspejling af den rige kulturarv og håndværket i Fjernøsten. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem Asiens frodige landskaber og afslører en symfoni af smage, der er både unikke og pirrende.

Naga Asian Rum - Siam Edition er destilleret med passion og præcision, hvilket sikrer, at hver flaske leverer en fyldig, blød smag. Med en robust volumen på 40% er denne asiatiske rom ikke for de svage, men for dem, der sætter pris på autentiske og dristige smage.

Men det, der gør denne rom helt speciel, er den omhyggelige modningsproces. Rommen lagres i ti lange år på forkullede egetræsfade, så den kan udvikle en kompleks smagsprofil og en rig, ravfarvet farve. Resultatet er en rom, der er både blød og stærk, med en unik karakter, der adskiller den fra resten.

Naga Asian Rum - Siam Edition kommer i en stilfuld gaveæske med to glas, hvilket gør den til den perfekte gave til rom-kenderen i dit liv. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil nyde den fine smag af en kvalitetsrom, vil denne asiatiske rom fra Naga helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af det eksotiske til din spiritussamling med Naga Asian Rum - Siam Edition. Dens distinkte smag og berusende aroma vil helt sikkert gøre den til en favorit. Oplev Asiens magi i en flaske - få din Naga Asian Rum i dag!
Produktinformation
Naga
Ny
chat Anmeldelser (0)