🌾Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Caribien med Coruba Non Plus Ultra Original Jamaica Rum. Denne førsteklasses spiritus er et must for romelskere med en blød, fyldig smag, der har kraften til at transportere dig direkte til Jamaicas solrige strande. Den er håndlavet med kærlighed og er en blanding af de fineste sukkerrør og tropiske krydderier, der er lagret til perfektion. Nyd den ren eller i en cocktail, den er altid stjernen i showet. Udforsk en verden af smage, og tænd dine sanser med Coruba Non Plus Ultra. Dyk ned i den autentiske jamaicanske stemning, en slurk ad gangen!

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, autentiske smag af Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum. Dette er ingen almindelig spiritus - det er en rejse til Jamaica, rommens hjerteland, i hver slurk.

Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum er fremstillet med lidenskab og legemliggør Jamaicas levende kultur og ånd. Det er en bemærkelsesværdig rom, destilleret af ren sukkerrørsjuice og lagret på egetræsfade, som vil glæde dine smagsløg med sin dristige, robuste smag.

Med en alkoholprocent på 40% har denne rom en kraftig effekt, som gør den til et fremragende valg for cocktailentusiaster. Den rige, fyldige smag gør den også ideel til at drikke som den er, da den giver en varm, tilfredsstillende finish, der bliver hængende i ganen.

Denne rom er lige så alsidig, som den er smagfuld. Uanset om du blander en klassisk mojito, skaber en eksotisk tiki-cocktail eller bare nyder den rent, tilføjer Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum et strejf af Caribien til enhver lejlighed.

Men det, der adskiller denne rom, er dens distinkte smag af moden frugt, mørk chokolade og varme krydderier. Det er en symfoni af smage, der får dig til at føle, at du sidder på en solbeskinnet strand, hvor bølgerne blidt skvulper mod dine tæer.

Oplev Caribiens fængslende charme med Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum. Det er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Tag dine smagsløg med på en tropisk ferie i dag!

Husk altid at nyde Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum med ansvar. Det er en robust spiritus, der er beregnet til at blive nydt og nydt, ikke forhastet.

Forkæl dig selv med den autentiske smag af Jamaica med Coruba NON PLUS ULTRA Original Jamaica Rum. Det er en smagsoplevelse, der vil transportere dig til troperne, uanset hvor du er. Bestil din i dag!
Produktinformation
Coruba
Ny
chat Anmeldelser (0)