🌾Berry Bros. & Rudd MAURITIUS 9 Years Old Rum 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berry Bros. & Rudd MAURITIUS 9 Years Old Rum 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den eksotiske smag af Berry Bros. & Rudd Mauritius Old Rum, en skjult perle fra hjertet af Det Indiske Ocean. Denne håndplukkede, lagrede rom er en symfoni af smag med en rig blanding af tropiske frugter, krydderier og et strejf af vanilje. Dens fængslende aroma og glatte finish gør den til den perfekte tilføjelse til din samling eller en uforglemmelig gave til romkendere. Med en historie, der strækker sig over to århundreder, garanterer Berry Bros. & Rudd en uovertruffen kvalitet og enestående smag. Slip din eventyrlystne ånd løs med hver slurk af denne luksuriøse rom.

102,09 €

102,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Berry Bros. & Rudd Mauritius Rum, en unik spiritus, der tager dig med på en rejse til det tropiske paradis Mauritius. Denne ni år gamle rom er en herlig blanding af søde, krydrede og frugtagtige smage, der vil pirre dine smagsløg som aldrig før.

Produceret af Berry Bros. & Rudd, et kendt navn inden for spiritusverdenen, er denne mauritiske rom et bevis på deres dedikation til kvalitet og autenticitet. Med en robust volumen på 46% lover den en drink, der er stærk, men alligevel blød, perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Hver flaske er en skattekiste af smag, lagret til perfektion over ni lange år, hvilket giver den en dybde og kompleksitet, som er svær at finde. Den første smag er en balance mellem sødt og krydret med antydninger af vanilje, muskatnød og karamel. Efterhånden som den udvikler sig, kommer de tropiske noter af ananas, kokosnød og banan frem, før den slutter med et varmt, dvælende krydderi.

Men det handler ikke kun om smagen. Duften af denne rom er lige så fortryllende, med en duft af rig melasse og tropiske frugter, der øjeblikkeligt transporterer dig til sandstrandene på Mauritius.

Det, der adskiller Berry Bros. & Rudd Mauritius Rum, er dens engagement i traditionelle produktionsmetoder. Den destilleres i kobberkedler og lagres på hvide egetræsfade, hvilket giver den en dyb gylden farve og en bemærkelsesværdig blødhed.

Uanset om du er rom-entusiast eller prøver det for første gang, vil denne rom helt sikkert imponere. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver hjemmebar, hvilket gør den til en perfekt gave til særlige lejligheder eller til at nyde selv på en afslappet aften.

Så hvorfor vente? Tag på et tropisk eventyr med Berry Bros. & Rudd Mauritius Rum, og oplev den eksotiske smag af Det Indiske Ocean i hver eneste slurk. Bestil din flaske i dag, og lad dine smagsløg sætte sejl!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)