🌾Barbancourt 8 Years Old Réserve Spéciale Haiti Rhum 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barbancourt 8 Years Old Réserve Spéciale Haiti Rhum 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

44,79 €

44,79 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Gør dig klar til at glæde dine sanser med vores Barbancourt Réserve Spéciale Haiti Rhum. Denne førsteklasses rom, der kommer direkte fra den fortryllende caribiske ø Haiti, er en ægte smag af tropisk paradis! Den er lagret i hele otte år, hvilket giver den en rig dybde af smag, som vil føre dig direkte til sandstrandene i dens hjemland.

Dette er ikke en hvilken som helst rom. Den har en alkoholprocent på 43, hvilket sikrer en robust og kraftig smag, der skiller sig ud i enhver cocktail, men som er lige så god, når den nydes rent. Den komplekse profil af denne rom er en eksotisk blanding af sødt og krydret med pirrende antydninger af vanilje, mandel og egetræ. Det er en blød slurk, der varmer ganen og bliver hængende og efterlader en uforglemmelig smag.

Ikke alene er selve rommen i topklasse, men den kommer også i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til romkendere eller enhver, der nyder en god drink. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil nyde en kvalitetsdrink, så er vores Barbancourt Réserve Spéciale Haiti Rhum et valg, du ikke vil fortryde.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af førsteklasses rom, fordyb dig i Haitis eksotiske smag, og lad Barbancourt tage dig med på en tropisk rejse. Tro os, det er en rejse, du får lyst til at tage på igen og igen! Oplev Barbancourt Réserve Spéciale Haiti Rhum i dag. Du har fortjent det!
Produktinformation
Barbancourt
Ny
chat Anmeldelser (0)