🌾El Tequileño Blanco Tequila 38% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

El Tequileño Blanco Tequila 38% Vol. 0,5l

1.40 kg
Slip den levende smag af Mexico løs med El Tequileño Blanco Tequila. Denne førsteklasses spiritus er fremstillet af 100 % blå agave og giver en sprød, blød smag, der er perfekt til at nippe til eller blande i dine yndlingscocktails. Med et strejf af citrus og sød agave er hver slurk en pirrende rejse til hjertet af Jalisco. Den elegante sølvfarve og klare finish gør den til en fantastisk tilføjelse til enhver hjemmebar. Nyd den autentiske smag af El Tequileño Blanco Tequila, og lad den transportere dig til Mexicos solbeskinnede agavemarker. Oplev tequila i sin reneste form.

25,59 €

25,59 € Ekskl. moms

28,40 €-10%

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd den rige, autentiske mexicanske smag af El Tequileno Blanco Tequila. Denne førsteklasses spiritus er fremstillet af 100 % blå agave, som giver en karakteristisk smag, der er blød og raffineret. El Tequileno Blanco Tequila er dobbeltdestilleret, hvilket sikrer en sprød, ren smag, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails.

Denne Blanco Tequila imponerer med sit lyse, klare udseende og den fristende aroma af frisk agave, citrus og blomsternoter. På tungen finder du en perfekt balance mellem sødme og krydderi, der giver en tilfredsstillende mundfølelse, som bliver hængende længe efter din sidste tår.

Uanset om du er tequila-kender eller ny i agavebrændevinens verden, vil El Tequileno Blanco Tequila helt sikkert imponere med sin kvalitet og sit håndværk. Nyd den med is, i en klassisk Margarita eller som base for dine egne kreative cocktailblandinger.

Oplev den sande essens af mexicansk kulturarv med hver slurk. El Tequileno Blanco Tequila, en spiritus, der er indbegrebet af tradition, smag og raffinement.

Giv dine sammenkomster et strejf af klasse, og nyd glansen af ægte mexicansk tequila med El Tequileno Blanco. Husk, at den bedste tequila altid nydes med ansvar. Skål for de gode tider med El Tequileno Blanco Tequila!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)