🌾Curado Tequila BLANCO Cupreata 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Curado Tequila BLANCO Cupreata 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rene, bløde smag af Curado Tequila Blanco Cupreata. Denne førsteklasses tequila har en unik smag, der stammer fra Cupreata agave, som dyrkes i det vilde højland i Guerrero, Mexico. Destilleret til en perfekt volumen på 40 % giver den en subtil, sød aroma med antydninger af tropisk frugt og honning. Curado Tequila Blanco Cupreata er ideel til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail og er den hemmelige ingrediens, der løfter din næste fest. Nyd den autentiske smag af Mexico i hver eneste slurk!

42,49 €

42,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Curado Tequila Blanco Cupreata, et must for alle tequila-aficionados! Denne unikke spiritus, der er håndlavet i Mexico, er en sand fejring af arv og håndværk. Hemmeligheden bag den exceptionelle smag ligger i Cupreata agaven, en vild plante, der vokser i Guerreros bjergrige regioner.

Hver flaske Curado Tequila Blanco Cupreata er et vidnesbyrd om tradition, og hver slurk giver en distinkt, blød smag, som tequila-elskere vil sætte pris på. Faktisk er det den bløde smag ved 40 % volumen, der adskiller den fra mængden. Det er ikke en helt almindelig tequila, men en førsteklasses spiritus, der er omhyggeligt destilleret for at opnå en perfekt balance mellem intensitet og finesse.

Let, klar og med en frisk aroma er den perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail. Forvent en virkelig spændende rejse for dine smagsløg med en smagsprofil, der omfatter frisk agave, sød ananas og et strejf af peber.

Hvorfor vælge Curado Tequila Blanco Cupreata? Fordi livet er for kort til at drikke almindelig tequila! Oplev det ekstraordinære, og forkæl dig selv med en flaske af denne fantastiske spiritus. Uanset om du er en tequila-nybegynder eller en garvet kender, vil denne Blanco Cupreata helt sikkert imponere. Nyd den med ansvar, og lad de gode tider rulle med Curado.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)