🌾Inicio Tequila BLANCO 100% Agave Azul - LECHUZA 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inicio Tequila BLANCO 100% Agave Azul - LECHUZA 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den autentiske smag af Mexico med Inicio Tequila Blanco. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % Agave Azul og har en perfekt blanding af smag og blødhed. Dens navn, LECHUZA, afspejler dens arv og hjertet i dens skabelse. Drik den som den er, eller bland den i din yndlingscocktail - du vil kunne mærke den passion og dedikation, der er lagt i hver eneste flaske. Med en ABV på 40 % er det den helt rigtige styrke til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Dyk ned i fornemmelsen af at nippe til en tequila af høj kvalitet, og lad Inicio Tequila Blanco tage dig med på en rejse i smag og tradition.

73,29 €

73,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Inicio Tequila Blanco, en sand perle inden for spiritusverdenen. Denne førsteklasses drik er fremstillet af 100% Agave Azul, en unik plante, der giver vores tequila sin karakteristiske smagsprofil. Navnet 'Blanco' er et nik til den krystalklare farve, der symboliserer renhed og autenticitet.

I modsætning til andre tequilaer er Inicio Tequila Blanco gennemsyret af Lechuzas ånd, en følelse, der afspejler forpligtelsen til at forblive tro mod traditionelle produktionsmetoder. Vi er stolte af at kunne sige, at vores tequila er så ægte, som den kan blive, med en robust alkoholvolumen på 40 %.

Hver slurk af Inicio Tequila Blanco er en smagsrejse. Det første møde er en pirrende blanding af sød agave, efterfulgt af et strejf af peber og citrus, der kulminerer i en glat, cremet finish. Uanset om du foretrækker den ren, med is eller som stjernen i din margarita, er den en alsidig ledsager til enhver lejlighed.

I vores stræben efter at levere det bedste sikrer vi, at vores tequila er fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Kun ren, uforfalsket, 100% Agave Azul tequila. Denne dedikation til kvalitet afspejles i hver eneste flaske Inicio Tequila Blanco, som lover en oplevelse, der er ren, sprød og uforglemmelig.

Så næste gang du ønsker at løfte din aften eller fejre et særligt øjeblik, skal du række ud efter en flaske Inicio Tequila Blanco. En skål med vores tequila er ikke bare en drink, det er en fejring af livet. Skål!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)