🌾1800 Tequila Reserva SILVER 100% Agave 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

1800 Tequila Reserva SILVER 100% Agave 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den raffinerede smag af Silver Tequila Reserva, et mesterværk fremstillet af 100 % agave. Denne førsteklasses spiritus har en blød, ren smagsprofil med et strejf af sødme, som tequila-entusiaster vil elske. Dens alkoholindhold på 38 % sikrer den perfekte balance mellem varme og intensitet. Hver slurk udfolder den rige arv fra tequila-fremstilling og tager dine smagsløg med på en dejlig rejse. Nyd den ren, med is eller som en overlegen base til dine yndlingscocktails. Silver Tequila Reserva - et must-have til enhver hjemmebar. Oplev luksusen ved ægte mexicansk tequila, når den er allerbedst.

32,19 €

32,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte din tequila-oplevelse med vores 1800 Tequila Reserva Silver. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % Weber Blue Agave, hvilket sikrer en autentisk og ren smag. Med en robust alkoholvolumen på 38% er den perfekt til at nippe til alene eller tilføje et spark til din yndlingscocktail.

Vores Tequila Reserva Silver er kendt for sin bløde, rene smag. Når du smager, vil du bemærke noter af ristet agave og pebret krydderi, som derefter giver en blød og let sød finish. Denne tequila handler om raffinement og subtilitet, hvilket gør den til et enestående valg for alle, der søger en overlegen drink.

Men det handler ikke kun om smag. 1800 Tequila Reserva Silver har også et trendy, slankt udseende med sit distinkte flaskedesign. Det klare glas giver dig mulighed for at nyde tequilaens krystalklare farve, hvilket gør den til ikke bare en drink, men et midtpunkt i din hjemmebar.

Uanset om du er tequila-connaisseur eller lige er begyndt på din tequila-rejse, vil vores 1800 Tequila Reserva Silver helt sikkert imponere. Nyd den ren, med is eller i din yndlingscocktail for virkelig at værdsætte dens overlegne kvalitet og smag.

Så hvorfor vente? Opgrader dit tequila-spil, og forkæl dig selv med vores 1800 Tequila Reserva Silver. Oplev den forskel, som 100% agave og eksperthåndværk giver i dit glas. Skål for førsteklasses tequila, der ser lige så godt ud, som den smager!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)