🌾Gran Patrón Tequila PLATINUM Silver 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Gran Patrón Tequila PLATINUM Silver 100% de Agave 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Gran Patrón Tequila Platinum Silver, en førsteklasses tequila, der helt sikkert vil glæde dine sanser. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % ren blå agave og er kunstfærdigt udformet for at fremhæve agaveplantens naturlige sødme og robuste smag. Dens distinkte smagsprofil har en ren, sprød finish, der bliver hængende i ganen og gør hver slurk mindeværdig. Perfekt til at nippe til rent, eller til at løfte dine yndlingscocktails. Hver flaske leveres i en smuk gaveæske, hvilket gør den til den ideelle gave til tequila-entusiaster. Lad Gran Patrón Tequila Platinum Silver tage din tequila-oplevelse til nye højder!

231,39 €

231,39 € Ekskl. moms

257,10 €-10%

Beskrivelse
Vi præsenterer Gran Patrón Tequila Platinum, indbegrebet af luksus-tequila. Denne førsteklasses sølvtequila er fremstillet af den fineste 100% Weber Blue Agave, der dyrkes i højlandet i Jalisco, Mexico. Hver flaske er et vidnesbyrd om kunsten at fremstille tequila og giver en blød og fyldig smag med noter af citrus, lys eg og vanilje.

Gran Patrón Tequila Platinum er ikke bare en hvilken som helst tequila; det er en tequila, der er tredobbelt destilleret og derefter hvilet i egetræsfade i en kort periode for at opnå en perfekt balance mellem friske agavearomaer og den fyldigst mulige smag. Denne omhyggelige proces giver en tequila, der er rig, kompleks og utrolig blød med en langvarig finish. Den er perfekt til at drikke ren, med is eller i en førsteklasses cocktail.

Hver flaske Gran Patrón Tequila Platinum er pakket i en smuk, håndlavet krystalflaske og præsenteret i en elegant gaveæske, hvilket gør den til et fremragende valg til en særlig lejlighed eller som en betænksom gave til tequila-connaisseuren i dit liv.

I hver slurk vil du opleve den dedikation, passion og det håndværk, der ligger bag fremstillingen af denne enestående tequila. Så forkæl dig selv eller dine kære med Gran Patrón Tequila Platinum - for du fortjener intet mindre end det bedste. Skål for de gode tider, der venter forude!
Produktinformation
Patrón
Ny
chat Anmeldelser (0)