🌾Angostura Cocoa Bitters 48% Vol. 0,1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Angostura Cocoa Bitters 48% Vol. 0,1l

1.40 kg
Nyd magien fra troperne med Angostura Cocoa Bitters. Fordyb dine smagsløg i en verden, hvor den robuste smag af Trinitario-kakao smelter sammen med mystikken i Angosturas hemmelige blanding. Denne håndlavede bitter tilfører dine cocktails en rig, chokoladeagtig sofistikation, der øger deres dybde og kompleksitet. Angostura Cocoa Bitters er ideel til kreative mixologer og er et must-have i dit bararsenal. Uanset om du laver en Old Fashioned eller eksperimenterer med unikke blandinger, er denne bitter din adgangsbillet til en ophøjet drikkeoplevelse. Glæd dig over kakao-forskellen i dag!

13,39 €

13,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den exceptionelle smag af vores Angostura Cocoa Bitters! Vores bitter er perfekt fremstillet af den fineste kakao fra Trinidad og Tobago og giver en herlig eksplosion af rige, dybe chokoladenoter. Kakaoen af høj kvalitet blander sig smukt med de botaniske ingredienser og krydderier og skaber en harmonisk smagsbalance, der er perfekt til dine cocktails, mocktails og kulinariske kreationer.

Dette er ikke bare en almindelig bitter. Den autentiske Angostura-opskrift får kakaoens fulde potentiale frem, hvilket resulterer i en bitter, der er rig, men alligevel delikat, sød, men alligevel syrlig og helt unik. Det er en smagsoplevelse, som du simpelthen ikke kan finde andre steder. Uanset om du er professionel bartender eller hjemmemixer, vil vores Angostura Cocoa Bitters løfte dine kreationer op på det næste niveau.

Desuden er vores Angostura Cocoa Bitters også en alsidig ingrediens i køkkenet. Den kan tilføje dybde og kompleksitet til dine salte retter og desserter og forvandle almindelige opskrifter til ekstraordinære kulinariske mesterværker. Mulighederne er uendelige, fra fyldige, fudgy brownies til krydrede, pikante marinader.

Så hvorfor vente? Oplev magien ved vores Angostura Cocoa Bitters i dag. Den vil forvandle dine cocktails, løfte dine retter og pirre dine smagsløg. Gør dig klar til et smagseventyr som intet andet!
Produktinformation
Angostura
Ny
chat Anmeldelser (0)