🌾Angostura Aromatic Bitters 44,7% Vol. 0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Angostura Aromatic Bitters 44,7% Vol. 0,2l

1.40 kg
Oplev magien ved Angostura Aromatic Bitters! Denne unikke blanding er den hemmelige ingrediens, der vil forvandle dine cocktails og kulinariske kreationer. Fra at forstærke smagen af dine yndlingsdrikke til at tilføje en rig dybde til dine retter, er disse bittere et must-have i ethvert køkken og bar. De er fremstillet efter en hemmelig opskrift og giver en udsøgt balance mellem sødt og bittert, som med garanti vil pirre dine smagsløg. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af smag med Angostura Aromatic Bitters i dag!

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev magien ved Angostura Aromatic Bitters - en sand game-changer i mixologiens verden. Denne boutique-ingrediens er skabt med den perfekte balance mellem frugt og krydderier og forvandler dine cocktails ved at tilføje et lag af kompleksitet, der pirrer dine smagsløg.

Hver dråbe Angostura Aromatic Bitters har en kraftig effekt og leverer en robust volumen på 44,7 %. Bare et stænk forstærker smagen af dine drinks, hvilket gør denne flaske til en langtidsholdbar tilføjelse til din bar. Uanset om du laver en Old Fashioned, en Manhattan eller bare pifter din yndlingssodavand op, er Angostura Aromatic Bitters dit hemmelige våben til drinks, der skiller sig ud.

Men dens alsidighed slutter ikke ved cocktails. Angostura Aromatic Bitters tilføjer også et unikt twist til dine kulinariske kreationer. Et strejf i dine marinader, supper eller saucer giver en dybde i smagen, der får dine gæster til at gætte.

Den ikoniske flaske med rød kapsel har over 190 års tradition og er et must-have i barer og køkkener verden over. Med sine rødder i Trinidad og Tobago bærer Angostura Aromatic Bitters Caribiens varme i hver eneste dråbe.

Så hvorfor vente? Løft dit cocktailspil, og udforsk en verden af smag med Angostura Aromatic Bitters. Når du først har oplevet Angostura-forskellen, er der ingen vej tilbage. Dine drikkevarer og retter vil aldrig være de samme igen. God fornøjelse med at mikse!
Produktinformation
Angostura
Ny
chat Anmeldelser (0)