🌾Bocathéva 12 Years Old Rum of Barbados Limited Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bocathéva 12 Years Old Rum of Barbados Limited Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den tropiske tiltrækningskraft fra Bocathéva Rum of Barbados Limited Edition. Denne førsteklasses rom, som har lagret i over ti år, har en rig smag af melasse, som tager dig direkte til Barbados' solbeskinnede strande. Hver slurk afslører en harmonisk blanding af søde, krydrede og træagtige noter, hvilket gør den til en perfekt ledsager til din aftenafslapning eller festlige skål. Pakket i en elegant gaveæske er denne Bocathéva-rom en ideel gave til enhver rom-entusiast. Slip Barbados' ånd løs, og løft din drikkeoplevelse med Bocathéva!

63,79 €

63,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den rige, bemærkelsesværdige smag af Bocathévas Limited Edition Rum of Barbados. Denne ekstraordinære rom, der er modnet i over et årti, bringer Caribiens ånd direkte til dit glas. Med en lokkende volumen på 45 % lover den en kraftfuld, mindeværdig smagsoplevelse.

Hver slurk af Bocathéva's Rum of Barbados er en rejse til et tropisk paradis. Den unikke lagringsproces giver den en blød, robust karakter, som helt sikkert vil betage dine sanser. Du vil bemærke noter af vanilje, krydderier og et strejf af egetræ, alt sammen perfekt afbalanceret for at skabe en harmonisk blanding af smag.

Dette er ikke bare en flaske rom; det er et bevis på Bocathévas dedikation til at fremstille spiritus af høj kvalitet. Hver flaske er en del af et begrænset oplag, hvilket gør den til et samlerobjekt for både kendere og entusiaster. Det er lige så meget et samtaleemne, som det er en dejlig tilføjelse til dit barskab.

Bocathéva Rum of Barbados kommer i en stilfuld gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Uanset om du fejrer en særlig milepæl eller bare vil overraske en, du holder af, med en unik gave, vil denne rom helt sikkert imponere.

Så er du klar til at opleve smagen af Barbados? Bestil din flaske Bocathéva's Rum of Barbados Limited Edition i dag, og lad den transportere dig til en verden af tropiske smage og varme caribiske nætter. Når den er væk, er den væk, så gå ikke glip af denne enestående romoplevelse.
Produktinformation
Bocathéva
Ny
chat Anmeldelser (0)