🌾Bocathéva 3 Years Old Rum of Barbados & Jamaica 45% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bocathéva 3 Years Old Rum of Barbados & Jamaica 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den tropiske tiltrækningskraft og bløde smag af Bocathéva Rum of Barbados & Jamaica. Denne karakteristiske rom af høj kvalitet er en blanding af Caribiens fineste, der giver en rig og robust smag, som tager dine smagsløg med på en eksotisk rejse. Nyd de dejlige antydninger af melasse, vanilje og krydderier, perfekt afbalanceret ved 45% volumen for en glat og tilfredsstillende finish. Denne 700 ml flaske Bocathéva Rum er ideel til både romentusiaster og eventyrlystne drikkere, der ønsker at udvide deres smagsløg. Bring Caribien til din hjemmebar med Bocathéva Rum, og lad ø-vibes flyde.

38,89 €

38,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev Caribien med Bocathéva Rum fra Barbados og Jamaica. Denne enestående rom er et must-have for alle, der sætter pris på en god drink. Bocathéva Rum har lagret i tre år og udstråler en kompleks smagsbalance, der vil tage dine smagsløg med på en rejse.

Den starter med en sød melassebase, og hver slurk afslører undertoner af tropiske frugter, varme krydderier og et strejf af egetræ. Denne rom har en fyldig, blød tekstur, der er perfekt til at nippe til rent eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Med en robust alkoholprocent på 45% er Bocathéva Rum ikke for de svage, men for dem, der nyder en stærk, fyldig drink.

Bocathéva Rum produceres på de betagende øer Barbados og Jamaica og indfanger ånden fra Caribien. Det varme, tropiske klima på disse øer er ideelt til lagring af rom, hvilket resulterer i et slutprodukt, der er lige så fængslende som dets oprindelse.

Bocathéva Rum kommer i en stilfuld 0,7 liters flaske, der er lige så karakteristisk som rommen selv. Flaskens design er et nik til brandets caribiske arv, hvilket gør den til en fremragende tilføjelse til din hjemmebar eller en tankevækkende gave til en romelsker.

Oplev smagen af Caribien med Bocathéva Rum of Barbados & Jamaica. Uanset om du er en erfaren rom-aficionado eller ønsker at udforske noget nyt, tilbyder denne rom en uforglemmelig smagsoplevelse. Så læn dig tilbage, skænk dig et glas Bocathéva Rum, og lad smagen transportere dig til de solrige kyster på Barbados og Jamaica.
Produktinformation
Bocathéva
Ny
chat Anmeldelser (0)