🌾Plantation Rum BARBADOS 10 Years Old Arran Finish delicando Edition 2023 50,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum BARBADOS 10 Years Old Arran Finish delicando Edition 2023 50,9% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev det tropiske paradis med Plantation Rum BARBADOS Arran Finish delicando Edition. Denne rom er modnet til perfektion i et årti og er et sandt vidnesbyrd om kunsten at destillere på Barbados. Arran Finish giver den en tydelig, nuanceret smagsprofil; forestil dig at nippe til en kompleks blanding af tropiske frugter, vanilje og delikate krydderier. Det er virkelig en unik gave til romkendere, præsenteret i en smuk gaveæske. Denne rom lover en oplevelse, der er lige så unik og tilfredsstillende som dens oprindelse. Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med denne saftige, fyldige nydelse.

55,49 €

55,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forelsk dig i den rige, bløde smag af Plantation Rum Barbados Arran Finish delicando Edition. Denne enestående rom, der har lagret i et årti, er et sandt bevis på romfremstillingens kunst. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Direkte fra Barbados' solrige kyster vil hver slurk transportere dig til et tropisk paradis.

Dette er ikke en helt almindelig rom. Det er en delicando-udgave, hvilket betyder, at den har fået ekstra omhu og opmærksomhed under fremstillingen. Arran-finishen giver den et unikt twist og tilfører den den karakteristiske Arran-whisky. Hvad er resultatet? En rom, der både er velkendt og spændende anderledes.

Smagen af Plantation Rum Barbados Arran Finish delicando Edition er en herlig dans af smagsnuancer i din gane. Forvent indledende noter af karamel og vanilje, som udvikler sig til en symfoni af tropiske frugter og krydderier. Eftersmagen er langvarig og varm med et strejf af Arran whiskys karakteristiske blødhed. Det er en rom, der er skabt til at blive nydt langsomt, og hver slurk er en opdagelsesrejse.

Og det er ikke kun rommen, der er noget særligt. Rommen kommer i en slank, elegant gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til romelskeren i dit liv. Eller forkæl dig selv med lidt luksus. Det har du trods alt fortjent.

Med 50,9 % vol. er denne rom fyldig og robust, et perfekt valg for dem, der sætter pris på en stærkere spiritus. Nyd den ren, med is eller i en sofistikeret cocktail. Uanset hvad du foretrækker, vil Plantation Rum Barbados Arran Finish delicando Edition løfte din romoplevelse til nye højder.

Gør dig klar til en smag af Barbados, der både er klassisk og moderne. Dette er Plantation Rum Barbados Arran Finish delicando Edition. Det er mere end bare en rom. Det er en rejse, en historie, en fejring af kunsten at lave rom. Prøv den i dag, og smag forskellen.
Produktinformation
Plantation
Ny
chat Anmeldelser (0)