🌾Mount Gay Master Blender Collection ANDEAN OAK CASK 48% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Mount Gay Master Blender Collection ANDEAN OAK CASK 48% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev en pirrende smagsoplevelse med Mount Gay Master Blender Collection Andean Oak Cask. Denne udsøgte rom er håndlavet på Barbados og er en symfoni af smage, der er lagret til perfektion på Andean Oak-fade. Hver slurk afslører et rigt tæppe af varme krydderier, silkeblød karamel og et strejf af ristet egetræ. Den er perfekt til både afslappede nydere og kendere og er en ideel gave, præsenteret i en elegant æske. Forkæl dine smagsløg med den uovertrufne blødhed fra Mount Gay Andean Oak Cask, en uovertruffen fusion af tradition og innovation.

163,29 €

163,29 € Ekskl. moms

181,40 €-10%

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Mount Gay Master Blender Collection, lagret på andinske egetræsfade for en smagsprofil, der er helt unik. Denne førsteklasses rom, som præsenteres i en elegant gaveæske, er indbegrebet af godt håndværk.

Lagringsprocessen på Andean Oak Cask frembringer subtile smagsnuancer af vanilje, karamel og et strejf af krydderi, som adskiller denne rom fra resten. Egetræets fylde er perfekt afbalanceret med rommens sødme, hvilket gør hver slurk til en nydelsesfuld oplevelse. Uanset om du er romkender eller ny i spiritussens verden, vil du sætte pris på kompleksiteten og den bløde finish i denne bemærkelsesværdige blanding.

Mount Gay Master Blender Collection er den perfekte gave til enhver lejlighed. Det er ikke bare en flaske rom; det er en smagsrejse, et vidnesbyrd om kunsten at blande og et symbol på raffinement. Forkæl dig selv eller dine kære med denne exceptionelle rom, og skab mindeværdige øjeblikke.

Husk, at gode tider starter med Mount Gay. Nyd oplevelsen, en slurk ad gangen!
Produktinformation
Mount Gay
Ny
chat Anmeldelser (0)