🌾Old Pascas Barbados White Rum 37,5% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Old Pascas Barbados White Rum 37,5% Vol. 0,7l

1.40 kg

11,59 €

11,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at fylde dine cocktails med den tropiske smag af Old Pascas Barbados White Rum. Denne utrolige spiritus er fremstillet på den solrige, afslappede ø Barbados, hvor kunsten at lave rom er blevet perfektioneret gennem århundreder. Denne hvide rom er sprængfyldt med rige, søde og frugtagtige noter og er hemmeligheden bag det unikke caribiske twist, du kan give dine drinks.

Hver slurk af Old Pascas Barbados White Rum transporterer dig til sandstrande, krystalklart vand og varmt solskin. Det er som din egen personlige tropiske ferie i en flaske! Og den er ikke kun til cocktails. Denne hvide rom er så blød og smagfuld, at den også kan nydes ren eller med is.

Men det, der virkelig får Old Pascas Barbados White Rum til at skille sig ud, er den exceptionelle kvalitet. Fremstillet af de fineste sukkerrør og lagret til perfektion, er denne rom indbegrebet af Barbados' ånd og essens. Det er et vidnesbyrd om øens unikke romtradition, som kombinerer ældgamle metoder med moderne teknikker for at skabe en rom, der virkelig er i verdensklasse.

Så uanset om du er romkender eller cocktailentusiast, er Old Pascas Barbados White Rum et must-have i dit barskab. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - en oplevelse, der bringer hjertet af Caribien direkte til dit glas. Så værsgo, skænk dig selv en smag af troperne med Old Pascas Barbados White Rum. Det er tid til at drikke i solskinnet!
Produktinformation
Old Pascas
Ny
chat Anmeldelser (0)