🌾Pueblo Viejo Añejo Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pueblo Viejo Añejo Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige smag af Pueblo Viejo Añejo Tequila. Denne førsteklasses spiritus, fremstillet af 100 % agave, bringer hjertet af Mexico til dit glas. Pueblo Viejo er en lækker, blød tequila, der er lagret til perfektion. Med sin dybe, gyldne nuance og komplekse smagsprofil er den det perfekte valg til at nippe til, eller til at skabe en cocktail fra øverste hylde. Oplev noter af karamel og vanilje med et strejf af egetræ. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Smag på traditionen, smag på kvaliteten, Pueblo Viejo Añejo Tequila.

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, autentiske smag af Pueblo Viejo Añejo Tequila. Denne førsteklasses tequila, fremstillet af 100 % ren agave, er et sandt vidnesbyrd om traditionelt mexicansk håndværk. Tequilaen er omhyggeligt lagret til perfektion, hvilket resulterer i en glat og fløjlsagtig tekstur, der vil glæde din gane.

Fra første slurk vil du blive fascineret af den dybe, gyldne ravfarve og de komplekse smagslag - en pirrende blanding af sød agave, egetræ, vanilje og et strejf af citrus. Hver slurk giver en tilfredsstillende varme, som kun den fineste añejo-tequila kan give.

Pueblo Viejo Añejo Tequilas karakteristiske smag kommer fra hjertet af Mexico, hvor den blå agaveplante høstes, når den er helt moden. Agaven koges derefter langsomt i traditionelle murstensovne, så plantens naturlige sukker bevares. Resultatet er en tequila, der ikke bare er en drik, men en fejring af Mexicos livlige ånd og kultur.

Denne tequila er et perfekt valg til de særlige lejligheder. Den kan nydes ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Uanset hvordan du serverer den, vil Pueblo Viejo Añejo Tequila helt sikkert imponere. Dens unikke smagsprofil og glatte finish gør den til en favorit blandt tequila-kendere over hele verden.

Så hvorfor vente? Oplev den rige arv og udsøgte smag af Pueblo Viejo Añejo Tequila. Det er ikke bare en drink, det er en rejse ind i hjertet af Mexicos fineste traditioner. Bestil din flaske i dag og oplev den sande smag af premium añejo tequila.
Produktinformation
Pueblo Viejo
Ny
chat Anmeldelser (0)