🌾Don Julio 1942 Tequila Añejo 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Don Julio 1942 Tequila Añejo 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev smagen af luksus med Don Julio Tequila Añejo. Denne førsteklasses tequila er fremstillet af 100 % ren blå agave og giver en rig og blød smag, som er umulig at modstå. Den er lagret til perfektion, og hver slurk afslører en dejlig blanding af karamel, chokolade og mandelnoter, hvilket gør den til et fremragende valg til at nippe til eller blande. Pakket i en stilfuld gaveæske er den en perfekt gave til enhver lejlighed. Løft dit tequila-spil med Don Julio Tequila Añejo. Det er ikke bare tequila, det er en livsstil.

176,29 €

176,29 € Ekskl. moms

195,80 €-10%

Beskrivelse
Oplev den bløde, fyldige smag af Don Julio Añejo Tequila, en førsteklasses spiritus, der skiller sig ud i tequila-verdenen. Denne tequila fra øverste hylde er omhyggeligt fremstillet af 100 % blå agave og giver en tydelig smagsprofil, som tequila-entusiaster vil elske. Med en alkoholprocent på 38% tilbyder Don Julio Añejo en perfekt balance mellem styrke og blødhed.

Fra første slurk vil du blive betaget af dens dybe, komplekse smag. Den åbner med en lækker blanding af karamel, agave og tørrede frugter, efterfulgt af et strejf af chokolade og vanilje. Eftersmagen er lang, varm og tilfredsstillende, hvilket gør hver slurk til en mindeværdig oplevelse.

Don Julio Añejo er ikke bare en drik, det er en fejring af mexicansk kulturarv og håndværk. Den lagres i mindst et år på amerikanske hvide egetræsfade, hvilket giver den sin rige gyldne farve og bidrager til dens exceptionelle blødhed. Uanset om du er tequila-kender eller ny på scenen, vil du sætte pris på den opmærksomhed på detaljer, der er lagt i hver flaske.

Don Julio Añejo kommer i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til et fremragende valg som gave. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare for at sige tak, vil denne tequila helt sikkert imponere.

Nyd Don Julio Añejo Tequila alene, over is eller som base i din yndlingscocktail. Uanset hvilken måde du foretrækker, vil denne tequila efterlade et varigt indtryk. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med den udsøgte smag af Don Julio Añejo Tequila i dag. Du har fortjent det!
Produktinformation
Don Julio
Ny
chat Anmeldelser (0)