🌾Kalembú Karibischer Café Rum 30% Vol. 0,05l PET | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalembú Karibischer Café Rum 30% Vol. 0,05l PET

1.40 kg
Oplev den pirrende smag af Kalembú Karibischer Café Rum, en eksotisk blanding af caribiske smagsoplevelser. Denne unikke spiritus med aromatiske noter af kaffe tager dine smagsløg med på en tropisk rejse. Perfekt til at nippe til alene eller tilføje et twist til din yndlingscocktail, det er et must-have for eventyrlystne romelskere. Slip din indre mixolog løs med Kalembú Karibischer Café Rum. Din barvogn vil ikke være komplet uden den! Husk, det er ikke bare rom, det er en caribisk oplevelse i en flaske.

1,59 €

1,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den tropiske smag af Kalembú Karibischer Café Rum, en unik blanding af fyldig kaffe og fin caribisk rom. Med sine robuste kaffenoter og bløde, varme romundertoner er denne spiritus et must for både kaffeelskere og romentusiaster.

Hver slurk af Kalembú Karibischer Café Rum inviterer dig på en sanselig rejse til Caribien. Forestil dig at sidde på en hvid sandstrand, hvor den varme brise blidt rusker i palmerne, mens du nyder denne dejlige drink. Det er ikke bare en rom, det er en oplevelse.

Den bløde og kraftige kaffesmag, der kommer fra de fineste bønner, er perfekt afbalanceret med den fyldige og varmende rom. Det er en symfoni af smage, der danser på din gane og giver dig lyst til mere. Uanset om du nyder den rent, med is eller i din yndlingscocktail, er Kalembú Karibischer Café Rum en alsidig tilføjelse til enhver hjemmebarsamling.

Denne rom præsenteres i en praktisk PET-flaske, der sikrer, at den er sikker og nem at transportere. Perfekt til picnics, campingture eller andre udendørs eventyr. Tag smagen af Caribien med dig, uanset hvor du er, med Kalembú Karibischer Café Rum.

I en verden, hvor autenticitet er vigtig, skiller Kalembú Karibischer Café Rum sig ud. Det er ikke bare en drink, det er en fejring af caribisk kultur og livsglæde. Så hvorfor vente? Tag på en tropisk rejse med Kalembú Karibischer Café Rum i dag!
Produktinformation
Kalembu
Ny
chat Anmeldelser (0)