🌾Kalembú Karibischer Mamajuana Rum 30% Vol. 0,05l PET | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalembú Karibischer Mamajuana Rum 30% Vol. 0,05l PET

1.40 kg
Oplev den tropiske glæde ved Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Denne caribiske sensation er en unik fusion af rom, rødvin og honning, tilsat indfødte urter og træbark fra Den Dominikanske Republik. Denne eksotiske blanding sikrer en glat, smagfuld oplevelse, der transporterer dig direkte til de solrige strande i Caribien. Uanset om du er rom-entusiast eller bare elsker at udforske nye smage, er Kalembú Karibischer Mamajuana Rum din perfekte ledsager. Oplev en smag som ingen anden - det er mere end bare en drink, det er en rejse til hjertet af Caribien!

1,99 €

1,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Elsker du spiritus, der er lige så dristig og levende som Caribien selv? Så tillad os at introducere dig til Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Denne unikke rom er en hyldest til de solbeskinnede strande, det azurblå vand og de uendelige fester i Caribien. Rommen er pakket i en praktisk PET-flaske og er perfekt til de spontane sammenkomster eller hyggelige aftener ved bålet.

Kalembú Karibischer Mamajuana Rum er ikke bare endnu en drink, men en fejring af livet. Det er den hemmelige ingrediens i dine cocktails, som vil få dine gæster til at spørge efter mere. Med en fængslende volumen på 30 % er denne rom stærk ved hver slurk, men alligevel blød nok til at blive nydt alene.

Denne rom er en udforskning af Caribiens rige kultur og livlige smag. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem det tropiske paradis med dens harmoniske blanding af krydderier, urter og honning. Kalembú Karibischer Mamajuana Rum er en symfoni af smage, der venter på at blive opdaget af din gane.

Uanset om du er romkender, cocktailelsker eller bare en, der sætter pris på en god drink, er Kalembú Karibischer Mamajuana Rum et must-have i din samling. Så hvorfor vente? Fordyb dig i den caribiske ånd i dag med Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Det er en smagsrejse, du ikke vil gå glip af.

Husk, at gode tider starter med god rom. Og når det kommer til god rom, er der intet, der slår Kalembú Karibischer Mamajuana Rum. Så lad den caribiske ånd flyde frit, og gør hvert øjeblik værd at fejre med Kalembú.
Produktinformation
Kalembu
Ny
chat Anmeldelser (0)