🌾Kalembú Karibischer Café Rum 30% Vol. 0,05l PET | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kalembú Karibischer Café Rum 30% Vol. 0,05l PET

1.40 kg
Objavte lákavú chuť rumu Kalembú Karibischer Café, exotickej zmesi karibských chutí. Tento jedinečný destilát, naplnený aromatickými tónmi kávy, vezme vaše chuťové poháriky na tropickú cestu. Perfektne sa hodí na samostatné popíjanie alebo na dochutenie vášho obľúbeného kokteilu a je nevyhnutnou súčasťou ponuky pre milovníkov dobrodružstva. Rozvíjajte svojho vnútorného mixológa s rumom Kalembú Karibischer Café. Váš barový vozík bez neho nebude kompletný! Nezabudnite, že to nie je len rum, je to karibský zážitok vo fľaši.

1,59 €

1,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si tropické chute rumu Kalembú Karibischer Café, jedinečnej zmesi bohatej kávy a jemného karibského rumu. Tento destilát s robustnými tónmi kávy a hladkými, teplými rumovými podtónmi je povinnou jazdou pre milovníkov kávy aj pre nadšencov rumu.

Každý dúšok Kalembú Karibischer Café Rum vás pozve na zmyslovú cestu do Karibiku. Predstavte si, ako sedíte na bielej piesočnatej pláži, teplý vánok jemne šumí palmami a vy si vychutnávate tento lahodný nápoj. Nie je to len rum, je to zážitok.

Jemná a výrazná chuť kávy, pochádzajúcej z najlepších kávových zŕn, je dokonale vyvážená s bohatým a hrejivým rumom. Je to symfónia chutí, ktorá tancuje na vašom podnebí a zanecháva vo vás túžbu po ďalších. Či už si ho vychutnáte priamo, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu, rum Kalembú Karibischer Café je všestranným doplnkom každej domácej barovej zbierky.

Tento rum je prezentovaný v praktickej PET fľaši, ktorá zaručuje jeho bezpečnú a jednoduchú prepravu. Ideálny na pikniky, kempovanie alebo akékoľvek dobrodružstvo v prírode. Vezmite si so sebou chuť Karibiku, kamkoľvek pôjdete, s rumom Kalembú Karibischer Café Rum.

Vo svete, v ktorom záleží na autenticite, vyniká Kalembú Karibischer Café Rum. Nie je to len nápoj, je to oslava karibskej kultúry a radosti zo života. Tak prečo čakať? Vydajte sa na tropickú cestu s Kalembú Karibischer Café Rum ešte dnes!
Tabuľka dát
Kalembu
Nové
chat Komentáre (0)