🌾Bacardi COCONUT Spirit Drink 32% Vol. 0,7l mit Glas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bacardi COCONUT Spirit Drink 32% Vol. 0,7l mit Glas

1.40 kg
Oplev den tropiske smag med Bacardi Coconut Spirit Drink. Denne lækre drink er perfekt til sommeren med sin fyldige smag af frisk kokosnød, der blander sig smukt med Bacardis signaturrom. Server den over is eller brug den til at pifte din næste cocktail op. Denne pakke inkluderer også et stilfuldt glas, så du kan nyde din Bacardi Coconut i stil. Glem alt om hverdagens stress og lad Bacardi Coconut transportere dig til en solrig strand. Med sin uovertrufne kvalitet og rige smag, er Bacardi Coconut det perfekte valg for romelskere.

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at blive transporteret til et tropisk paradis med Bacardi Coconut Spirit Drink! Denne lækre drik er fremstillet af de fineste kvalitetsingredienser for at give dig den sande essens af Caribien. Den udsøgte blanding af fyldig Bacardi-rom og den eksotiske smag af frisk kokosnød vil helt sikkert pirre dine smagsløg.

Det er ikke bare en drink, Bacardi Coconut Spirit Drink er en oplevelse. Forestil dig solen, der kysser din hud, bølger, der skvulper ved dine fødder, og en kølig brise, der blæser gennem dit hår. Tag så en slurk, og lad den bløde, cremede kokossmag omslutte dine sanser. Det er, hvad Bacardi Coconut Spirit Drink lover - en miniferie i hvert glas.

Perfekt til at nippe til på en varm sommerdag eller blande i din yndlingscocktail, og denne alsidige spiritus er et must-have til din hjemmebar. Prøv den i en klassisk Piña Colada eller en forfriskende Mojito for et tropisk twist på dine yndlingsdrinks. Eller hæld den bare over is, læn dig tilbage og nyd den rene, uforfalskede smag.

Bacardi Coconut Spirit Drink leveres med et stilfuldt glas, hvilket gør den til den perfekte gave til en, du holder af, eller en forkælelse til dig selv. Det er mere end bare en drink, det er en fejring af livet. Så skænk dig selv et glas Bacardi Coconut Spirit Drink, og lad de gode tider rulle. Skål for livet, skål for Bacardi!
Produktinformation
Bacardi
Ny
chat Anmeldelser (0)