Pusser's Rum British Navy SELECT AGED 151 75,5% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pusser's Rum British Navy SELECT AGED 151 75,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Pripravte sa na plavbu s rumom Pusser's British Navy Select Aged, skutočne výnimočným destilátom, ktorý je opradený námornou históriou. Toto nie je obyčajný rum - je to odvážna, bohatá a chuťovo výrazná cesta, ktorá vás zavedie priamo do srdca časom overených tradícií britského námorníctva. Každý dúšok prináša silný punč tropických chutí s teplým, hladkým záverom, ktorý vás núti vrátiť sa po ďalšie. Pusser's Rum British Navy Select Aged je ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu a je tou najlepšou voľbou pre milovníkov rumu. Zažite chuť námorného dedičstva s každou kvapkou.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Vyskúšajte robustnú chuť rumu Pusser's Rum British Navy Select Aged. Tento nadčasový rum je poctou autentickej britskej námornej tradícii a ponúka bohatú, jemnú chuť, ktorá nemá konkurenciu. Vďaka svojej hlbokej jantárovej farbe a teplej, príťažlivej aróme sa vo vašom pohári určite presadí.

Tento rum oplývajúci tónmi sušeného ovocia, vanilky a karamelu prináša plnú, korenistú paletu s neuveriteľnou hĺbkou chuti. Jeho vysoká koncentrácia mu dodáva punc prekvapivo jemnej chuti, takže je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na pridanie odvážneho zvratu do vašich koktailov.

Každá fľaša Pusser's Rum British Navy Select Aged je poctou storočným destilačným metódam. Je vyrobený z rovnakej zmesi rumov, aké používali námorníci britského kráľovského námorníctva, a ponúka chuť, ktorá má rovnako bohatú históriu ako chuť.

Či už ste znalec rumu, alebo len chcete pozdvihnúť úroveň svojho nápoja, Pusser's Rum British Navy Select Aged je vynikajúcou voľbou. Jeho jedinečný charakter a robustný chuťový profil z neho robia nevyhnutný doplnok každej zbierky alkoholu.

Pripravte sa na chuťové dobrodružstvo s rumom Pusser's Rum British Navy Select Aged. Nie je to len nápoj - je to zážitok. Vychutnajte si ho zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok.
Tabuľka dát
Pusser's
Nové
chat Komentáre (0)