Pusser's Rum British Navy SELECT AGED 151 75,5% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pusser's Rum British Navy SELECT AGED 151 75,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Gør dig klar til at sætte sejl med Pusser's Rum British Navy Select Aged, en helt enestående spiritus, der er gennemsyret af nautisk historie. Dette er ikke en helt almindelig rom - det er en fed, rig og smagfuld rejse, der tager dig direkte til hjertet af den britiske flådes ældgamle traditioner. Hver slurk leverer et robust punch af tropiske smage med en varm, blød finish, der får dig til at vende tilbage efter mere. Pusser's Rum British Navy Select Aged er ideel til at drikke ren eller blande i din yndlingscocktail og er det ultimative valg for romentusiaster. Oplev en smag af maritim arv med hver eneste dråbe.

32,49 €

32,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den robuste smag af Pusser's Rum British Navy Select Aged. Denne tidløse rom er en hyldest til autentisk britisk flådetradition og tilbyder en rig, blød smag, der er uden sidestykke. Med sin dybe ravfarve og varme, indbydende aroma er den sikker på at gøre sig bemærket i dit glas.

Denne rom er fyldt med noter af tørret frugt, vanilje og karamel og giver en fyldig, krydret smag med en utrolig smagsdybde. Den høje alkoholprocent giver et kick, der er overraskende blødt, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller tilføje et dristigt twist til dine cocktails.

Hver flaske Pusser's Rum British Navy Select Aged er en hyldest til århundredgamle destillationsmetoder. Den er lavet med den samme blanding af rom, som sømænd i den britiske Royal Navy brugte, og giver en smag, der er lige så rig på historie, som den er på smag.

Uanset om du er romkender eller bare ønsker at løfte din drink, er Pusser's Rum British Navy Select Aged et fremragende valg. Dens unikke karakter og robuste smagsprofil gør den til en must-have tilføjelse til enhver spiritussamling.

Gør dig klar til et smagseventyr med Pusser's Rum British Navy Select Aged. Det er ikke bare en drink - det er en oplevelse. Nyd den med ansvar, og nyd hver eneste slurk.
Produktinformation
Pusser's
Ny
chat Anmeldelser (0)