Cañaoak Pure Blended Gold Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cañaoak Pure Blended Gold Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Objavte hrejivú, jemnú chuť rumu Cañaoak Pure Blended Gold. Ručne vyrobený a dokonale vyzretý zlatý rum je zmesou tých najlepších rumov, ktoré majú skutočne jedinečnú chuť. Či už ho budete popíjať čistý, alebo ho primiešate do svojho obľúbeného kokteilu, očarí vás jeho bohatá, výrazná chuť a jemný nádych sladkosti. Zabalený v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre znalca rumu alebo potešením pre vás. Zažite čisté zlato rumu s Cañaoak. Nechajte sa unášať dobrými časmi s každým dúškom!

28,99 €

28,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú, jemnú chuť rumu Cañaoak Pure Blended Gold. Tento prémiový rum je dokonalou kombináciou tradície a inovácie. Pochádza zo sviežej krajiny, kde sa pestuje najlepšia cukrová trstina, a každá fľaša odráža charakter svojho pôvodu.

Rum Cañaoak Pure Blended Gold je potešením pre zmysly. Jeho zlatistý odtieň vás pozýva dovnútra, zatiaľ čo vôňa, dokonalá zmes sladkej melasy a korenistého dubového dreva, vás uchváti. Keď si dáte dúšok, čaká vás hrejivá paleta chutí - jemná rovnováha sladkých, korenistých a mierne drevitých tónov, ktoré zanechávajú lahodnú dochuť.

Tento rum nie je len o chuti, ale aj o zážitku. So 40 % alkoholu prináša robustný, ale zároveň hladký zážitok z pitia. Či už ste znalec rumu alebo príležitostný nadšenec, rum Cañaoak Pure Blended Gold vás určite zaujme.

Čo robí tento rum ešte výnimočnejším, je jeho prezentácia. Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuli, ktorá vyžaruje triedu a sofistikovanosť. Ideálny darček na akúkoľvek príležitosť, či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak.

Cañaoak Pure Blended Gold Rum - to je viac ako len rum, je to oslava vo fľaši. Uvoľnite sa, vychutnajte si okamih a nechajte sa rumom Cañaoak preniesť do sveta rafinovaného pôžitku.
Tabuľka dát
Canaoak
Nové
chat Komentáre (0)