Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O, dokonalý darček pre milovníkov rumu. Tento výnimočný destilát, elegantne zabalený v štýlovej darčekovej škatuli, je známy svojou bohatou, plnou chuťou, destilovanou z čerstvo vylisovanej šťavy z cukrovej trstiny. Nie je to len nápoj, je to zážitok! S obsahom alkoholu 45 % je dokonalou rovnováhou sily a jemnosti. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si chcete len dopriať, tento prémiový vyzretý rum je ideálnou voľbou. Urobte svoj ďalší prípitok nezabudnuteľným s rumom Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O. Na zdravie!

61,39 €

61,39 € Bez DPH

Popis
Výrobok: M Très Vieux Rhum Agricole X.O v darčekovej krabičke

Hľadáte ideálny darček pre milovníka destilátov? Nehľadajte nič iné ako Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O, elegantne zabalený v štýlovej darčekovej škatuli. Nie je to len rum - je to cesta do srdca francúzskeho karibského dedičstva.

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O je prémiový, vyzretý rum, vyrobený s vášňou a precíznosťou. Destiluje sa z čerstvej šťavy z cukrovej trstiny, nie z melasy, čo z neho robí "agricole" rum. Vďaka tomu má výrazný, bohatý chuťový profil, ktorý sa nedá zopakovať inými rumami.

Dúšok tohto rumu vás prenesie priamo do sviežej tropickej krajiny Martiniku, kde sa vyrába. Cukrová trstina sa tam pestuje na sopečnej pôde, ktorá dodáva rumu jedinečné zemité tóny.

Tento rum je dokonale vyzretý, čím vzniká vynikajúca zmes chutí. Vyznačuje sa tónmi sušeného ovocia, medu a korenia, ktoré sú vyvážené nádychom tabaku a kože, čo mu dodáva komplexný a uspokojivý záver. Vysoký obsah alkoholu len zintenzívňuje chuť, takže každý dúšok je nezabudnuteľným zážitkom.

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá dodáva punc luxusu. Je to ideálny darček na akúkoľvek príležitosť, či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak.

Zažite chuť francúzskeho Karibiku s Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O. Je to viac ako rum - je to majstrovské dielo vo fľaši.
Tabuľka dát
Rhum J.M
Nové
chat Komentáre (0)