Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O, den ultimative gave til rom-entusiaster. Denne enestående spiritus, elegant pakket i en stilfuld gaveæske, er kendt for sin rige, fyldige smag, destilleret fra friskpresset sukkerrørsjuice. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse! Med en ABV på 45 % er det den perfekte balance mellem styrke og blødhed. Uanset om du fejrer en særlig lejlighed eller bare vil forkæle dig selv, er denne førsteklasses, lagrede rom det perfekte valg. Gør din næste skål uforglemmelig med Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O. Skål for de gode tider!

61,39 €

61,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Produkt: Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O i gaveæske

Leder du efter den perfekte gave til en spirituselsker? Så er Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O den perfekte gave, elegant pakket i en stilfuld gaveæske. Dette er ikke bare en rhum - det er en rejse ind i hjertet af den fransk-caribiske kulturarv.

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O er en førsteklasses, lagret rhum, fremstillet med passion og præcision. Den er destilleret af frisk sukkerrørsjuice, ikke melasse, hvilket gør den til en 'agricole' rhum. Det giver den en karakteristisk, fyldig smagsprofil, som ikke kan genskabes af andre rom.

En slurk af denne rhum tager dig direkte til de frodige, tropiske landskaber på Martinique, hvor den produceres. Her dyrkes sukkerrørene i vulkansk jord, hvilket giver rom'en dens unikke, jordagtige undertoner.

Denne rhum er lagret til perfektion, hvilket resulterer i en udsøgt blanding af smagsnuancer. Den har noter af tørret frugt, honning og krydderier, afbalanceret med et strejf af tobak og læder, hvilket giver den en kompleks og tilfredsstillende finish. Det høje alkoholindhold intensiverer kun smagsnuancerne og gør hver tår til en mindeværdig oplevelse.

Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O leveres i en stilfuld gaveæske, som tilføjer et ekstra strejf af luksus. Det er en ideel gave til enhver lejlighed, uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi.

Oplev smagen af det franske Caribien med Rhum J.M Très Vieux Rhum Agricole X.O. Det er mere end rom - det er et mesterværk i en flaske.
Produktinformation
Rhum J.M
Ny
chat Anmeldelser (0)