Takamaka GRANKAZ Rum 45,1% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Takamaka GRANKAZ Rum 45,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Spoznajte výnimočnú chuť rumu Takamaka GRANKAZ, luxusného destilátu priamo z nedotknutého pobrežia Seychel. Tento rum s bohatou tropickou chuťou je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Jeho robustný objem alkoholu 45,1 % zaručuje hladký, intenzívny záver, ktorý poteší vaše zmysly. Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. S rumom Takamaka GRANKAZ nebudete len popíjať nápoj, ale zhltnete kúsok raja. Vyskúšajte ho ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky odplávať na exotické Seychely!

55,79 €

55,79 € Bez DPH

Popis
Objavte exotickú chuť rumu Takamaka Grankaz, skrytého pokladu zo Seychel! Tento rum je skutočnou prácou lásky, ktorá vznikla destiláciou čistej šťavy z cukrovej trstiny a následným zrením vo francúzskych dubových sudoch, aby sa dosiahol jeho jedinečný chuťový profil.

Predstavte si, ako ponárate prsty do azúrových vôd Indického oceánu a zároveň si vychutnávate tropické tóny karamelu, vanilky a ovocných podtónov. Takýto pocit zažijete pri každom dúšku rumu Takamaka Grankaz. Jeho jemný a zároveň silný charakter je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu.

Rum Takamaka Grankaz s bohatým dedičstvom a starostlivo zdokonaleným procesom destilácie je viac ako len rum - je to tropický útek vo fľaši. Zažite ducha Seychel ešte dnes s pohárom tohto výnimočného rumu.

Nezabudnite, že nejde len o cieľ, ale aj o cestu. Tak prečo si tú svoju neurobiť nezabudnuteľnou s rumom Takamaka Grankaz? Vydajte sa na chuťové dobrodružstvo a nechajte svoje chuťové bunky preskúmať neprebádané vody tohto lahodného rumu. Na zdravie!
Tabuľka dát
Takamaka
Nové
chat Komentáre (0)