The Rum Factory 12 Years Old Rum 43% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Rum Factory 12 Years Old Rum 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú a výraznú chuť starnúceho rumu The Rum Factory. Tento vynikajúci destilát zrel viac ako desať rokov, čo mu dodáva hladký a komplexný profil, ktorý ocenia milovníci rumu. So silným puncom 43 % obj. prináša každý dúšok plnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku. Táto 0,7l fľaša je ideálna na samostatné popíjanie alebo miešanie do koktailov a je vašou vstupenkou na nezabudnuteľné rumové dobrodružstvo. Prebuďte v sebe mixológa alebo si doprajte pokojný večer plný rafinovanej relaxácie. Vezmite si fľašu The Rum Factory's Aged Rum ešte dnes a vychutnajte si starú tradíciu výroby kvalitného rumu.

30,39 €

30,39 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, pôžitkársku chuť starnúceho rumu The Rum Factory. Tento vynikajúci nápoj je dôkazom majstrovského remesla liehovarníkov v spoločnosti The Rum Factory a môže sa pochváliť jedinečnou zmesou chutí, ktorá poteší každého milovníka rumu.

Náš rum, dokonale vyzretý, je symfóniou chutí, ktoré sú komplexné a lákavé. Hlboká jantárová farba napovedá o nádhernej ceste, na ktorú sa vaše chuťové bunky vydajú. Každý dúšok odhalí šťavnaté tóny karamelu a medu, vyvážené podtónmi korenia a dubu, ktoré mu dodali roky zrenia vo vyhorených sudoch.

S objemom 43 % je robustná, ale zároveň jemná, čo z nej robí ideálnu voľbu na popíjanie čistej, s ľadom alebo ako hlavná zložka vášho obľúbeného kokteilu. Rum The Rum Factory's Aged Rum je povinnou výbavou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Nie je to len nápoj, je to zážitok.

Tento pôžitkársky destilát sa dodáva vo fľaši s objemom 0,7 l, čo z neho robí dokonalý doplnok vášho domáceho baru alebo premyslený darček pre milovníka rumu vo vašom živote. Vychutnajte si hrejivý, dlhotrvajúci záver, ktorý odlišuje náš rum od ostatných.

Doprajte si rum The Rum Factory Aged Rum - je to viac ako len nápoj; je to chuť tradície, dedičstva a umenia výroby rumu. Vydajte sa na nezabudnuteľnú chuťovú cestu so spoločnosťou The Rum Factory ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)