Facundo PARAÍSO XA Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Facundo PARAÍSO XA Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite dokonalý pôžitok s rumom Facundo PARAÍSO XA. Tento rum je uložený v štýlovej darčekovej škatuľke a je určený pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Oslávte svoje výnimočné príležitosti s touto výnimočnou zmesou vynikajúcich chutí. Môže sa pochváliť bohatou, jemnou chuťou, ktorá poteší vaše chuťové bunky. Dúšok rumu PARAÍSO XA je ako mini dovolenka, ktorá vás prenesie do tropického raja Karibiku. Tento rum je viac ako len nápoj, je to luxusný zážitok. Vychutnajte si ho samostatne alebo ako súčasť svojho obľúbeného kokteilu. Nie je to len rum. Toto je Facundo PARAÍSO XA Rum. Pozdvihnite svoju chuť!

348,49 €

348,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite pôvab trópov s naším rumom Facundo PARAÍSO XA v elegantnom darčekovom balení. Tento prémiový destilát je ideálny pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Rum Facundo PARAÍSO XA s bohatou, jemnou chuťou je stelesnením luxusu a ponúka jedinečný zážitok z popíjania.

Tento rum je vyrobený z najlepšej cukrovej trstiny a dokonale vyzretý. Každý dúšok odhaľuje hlboké vrstvy chuti, od dráždivého tropického ovocia až po upokojujúce teplo dubového dreva. Jeho plná chuť a komplexný charakter sú neodolateľné, čo z neho robí povinnú výbavu pre znalcov rumu.

Ohromujúci jantárový odtieň rumu je rovnako podmanivý ako jeho chuť a vyzýva vás, aby ste si vychutnali jeho bohatosť. Napriek svojmu komplexnému profilu si rum Facundo PARAÍSO XA zachováva neuveriteľnú jemnosť, vďaka ktorej je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo ako hviezda sofistikovaného kokteilu.

Tento vynikajúci rum je uložený v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje premyslený darček pre milovníka rumu vo vašom živote. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, rum Facundo PARAÍSO XA určite zaujme svojou rafinovanou chuťou a luxusnou prezentáciou.

Tak prečo čakať? Doprajte si tropický luxus rumu Facundo PARAÍSO XA ešte dnes a ochutnajte rozdiel v kvalite. Vaše chuťové bunky vám poďakujú.
Tabuľka dát
Bacardi
Nové
chat Komentáre (0)