Facundo PARAÍSO XA Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Facundo PARAÍSO XA Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den ultimative nydelse med Facundo PARAÍSO XA Rum. Denne rom præsenteres i en stilfuld gaveæske og er skabt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Fejr dine særlige lejligheder med denne enestående blanding af udsøgte smage. Den har en rig, blød smag, der vil glæde din gane. En slurk af PARAÍSO XA Rum er som en miniferie, der transporterer dig til det tropiske paradis i Caribien. Denne rom er mere end bare en drink; det er en luksuriøs oplevelse. Nyd den alene eller som en del af din yndlingscocktail. Dette er ikke bare rom. Det er Facundo PARAÍSO XA Rum. Løft din smag!

348,49 €

348,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev tropernes tiltrækningskraft med vores Facundo PARAÍSO XA-rom, elegant pakket i en gaveæske. Denne førsteklasses spiritus er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Med sin rige, bløde smag er Facundo PARAÍSO XA Rum indbegrebet af luksus og giver en uovertruffen smagsoplevelse.

Denne rom er fremstillet af de fineste sukkerrør og er lagret til perfektion. Hver slurk afslører dybe lag af smag, fra fristende tropiske frugter til den trøstende varme fra egetræ. Dens fyldige og komplekse karakter er uimodståelig og gør den til et must-have for romkendere.

Rommens fantastiske ravfarve er lige så fængslende som dens smag og inviterer dig til at nyde dens rigdom. På trods af sin komplekse profil bevarer Facundo PARAÍSO XA Rum en utrolig blødhed, der gør den perfekt til at nippe til rent, med is eller som stjernen i en sofistikeret cocktail.

Denne udsøgte rom præsenteres i en stilfuld gaveæske og er en betænksom gave til romelskeren i dit liv. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, Facundo PARAÍSO XA Rum vil helt sikkert imponere med sin raffinerede smag og luksuriøse præsentation.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den tropiske luksus fra Facundo PARAÍSO XA Rum i dag, og smag den forskel, kvalitet gør. Din gane vil takke dig.
Produktinformation
Bacardi
Ny
chat Anmeldelser (0)