HSE Rhum Vieux Agricole Martinique 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HSE Rhum Vieux Agricole Martinique 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

56,89 €

56,89 € Bez DPH

Popis
Pozdravte HSE Rhum Vieux Agricole Martinique. Tento jedinečný destilát je viac ako len nápoj - je to zážitok. Tento rum, ručne vyrábaný na tropickom rajskom ostrove Martinik, predstavuje to najlepšie z francúzskych skúseností v oblasti destilácie a karibskej živosti.

Toto nie je váš priemerný rum. Je to odroda "Agricole", čo znamená, že sa destiluje priamo z čistej šťavy z cukrovej trstiny, nie z melasy. Výsledok? Aromatickejší, aromatickejší a autentickejší rum. Všimnete si jeho sýtu, hlbokú jantárovú farbu a lákavú vôňu korenia, sušeného ovocia a nádychu dubového dreva.

Keď si dáte dúšok, budete sa cítiť ako na párty v ústach. Nádherná zmes sladkých a korenistých tónov vám bude tancovať na jazyku a zanechá hladký, dlhotrvajúci záver, ktorý bude zvádzať vaše chuťové bunky. Je to tiež všestranný destilát - ideálny na samostatné popíjanie, kombinovanie s dobrým jedlom alebo miešanie do sofistikovaných koktailov.

Každú fľašu HSE Rhum Vieux Agricole Martinique balíme do krásnej darčekovej škatule, takže je ideálnym darčekom pre nadšencov rumu vo vašom živote alebo fantastickým potešením pre vás.

Objavte svet chutí s rumom HSE Rhum Vieux Agricole Martinique. Nie je to len rum - je to cesta do srdca Karibiku. Vychutnajte si túto jazdu!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)