HSE Rhum Vieux Agricole Martinique 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HSE Rhum Vieux Agricole Martinique 42% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

56,89 €

56,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Sig goddag til HSE Rhum Vieux Agricole Martinique. Denne unikke spiritus er mere end bare en drink - det er en oplevelse. Denne rom er håndlavet på den tropiske paradisø Martinique og viser det bedste af fransk destillationsekspertise og caribisk livlighed.

Dette er ikke en helt almindelig rom. Det er en 'Agricole'-sort, hvilket betyder, at den er destilleret direkte fra ren sukkerrørsjuice, ikke melasse. Hvad er resultatet? En mere aromatisk, smagfuld og autentisk rom. Du vil bemærke den rige, dybe ravfarve og den fristende duft af krydderier, tørrede frugter og et strejf af egetræ.

Tag en slurk, og det er som en fest i munden. Den dejlige blanding af søde og krydrede noter danser på tungen og efterlader en blød, vedvarende finish, der forfører din gane. Det er også en alsidig spiritus - perfekt til at nippe til alene, til et godt måltid eller til at blande i en sofistikeret cocktail.

Vi pakker hver flaske HSE Rhum Vieux Agricole Martinique i en smuk gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til rom-entusiasten i dit liv eller en fantastisk godbid til dig selv.

Udforsk en verden af smag med HSE Rhum Vieux Agricole Martinique. Det er ikke bare rom - det er en rejse til hjertet af Caribien. Nyd turen!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)