🌾Talisker 30 Years Old Single Malt Scotch Whisky Limited Release 49,6% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Talisker 30 Years Old Single Malt Scotch Whisky Limited Release 49,6% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť značky Talisker Single Malt Scotch Whisky. Toto limitované vydanie je zázrakom zrelosti, ktorý sa môže pochváliť 30-ročným procesom zrenia, ktorý mu dodáva bezkonkurenčnú hĺbku a komplexnosť. Každý dúšok odhalí opojnú rovnováhu rašelinového dymu, morskej soli a náznaku sladkosti - poctu jeho pobrežnému pôvodu. Táto whisky, uložená v štýlovej darčekovej škatuľke, je ideálnou voľbou pre každého skutočného znalca. Tak prečo čakať? Oslávte výnimočné životné okamihy s nadčasovou eleganciou whisky Talisker Single Malt Scotch Whisky.

1 327,19 €

1 327,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte výnimočnú chuť 30-ročného vína Talisker Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len tak hocijaká whisky, je to limitovaná verzia, ktorá vaše zmysly zahalí do symfónie chutí. Táto whisky, ktorá zrela tri desaťročia, dozrievala ako kvalitné víno a nasiakla bohatými vlastnosťami dubového suda, v ktorom bola uložená.

Každý dúšok whisky Talisker vás prenesie na drsné pobrežie Škótska, kde sa táto whisky starostlivo vyrába. Je to chuťová cesta, ktorá sa začína dymovou vôňou prerušovanou tónmi morskej soli. Keď sa dostanete do chuti, odhalí sa komplexný charakter tejto sladovej whisky. Vychutnajte si sofistikovanú zmes sladkých a korenistých tónov, ktoré sú vyvážené zemitým teplom rašeliny.

Táto whisky s obsahom alkoholu 49,6 % je veľmi silná a vysoký obsah alkoholu umocňuje jej chuťový profil. Vychutnajte si dlhotrvajúci, hladký záver, ktorý zanecháva teplú, korenistú dochuť. Je to zmyslový zážitok, ktorý je povzbudzujúci a zároveň upokojujúci.

Tento škótsky skvost sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky. Či už oslavujete významný míľnik, alebo jednoducho chcete oceniť tie najlepšie veci v živote, Talisker je voľba, ktorá nikdy nesklame. Je to viac ako nápoj, je to svedectvo o umení výroby whisky.

Spoznajte bezkonkurenčné remeselné majstrovstvo a históriu značky Talisker, 30-ročnej Single Malt Scotch Whisky. Je to fľaša tekutého zlata, ktorá sa nepochybne stane ozdobou vašej zbierky.
Tabuľka dát
Talisker
Nové
Brand
Talisker
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Isle of Skye
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)