🌾Jura BOURBON CASK Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jura BOURBON CASK Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Jura Bourbon Sud Single Malt Scotch Whisky! Táto prémiová whisky zrejúca v sudoch po bourbone je robustnou zmesou dymovej sladkosti a jemnej dubovej chuti, ktorá vytvára bezkonkurenčný chuťový zážitok. Darčekové balenie dodáva whisky nádych sofistikovanosti a robí z nej vynikajúci darček pre znalca whisky vo vašom živote. Popíjajte a vychutnávajte si teplé, jemné tóny tejto nádhernej Scotch. Urobte si každú príležitosť výnimočnou so značkou Jura Bourbon Cask Single Malt Scotch Whisky. Nezabudnite, že skvelé spomienky sa začínajú dokonalým dúškom!

37,19 €

37,19 € Bez DPH

Popis
Objavte bohaté, jemné chute Jura Bourbon Sud Single Malt Scotch Whisky. Tento vynikajúci destilát pochádzajúci z idylického ostrova Jura v Škótsku je povinnou výbavou všetkých milovníkov whisky. Zreje v sudoch z amerického bieleho duba po bourbone, čo jej dodáva jedinečnú rovnováhu chutí.

Každý dúšok whisky Jura Bourbon Sud Single Malt Scotch Whisky ponúka nádherný výlet. Privíta vás vôňa vanilky a karamelu, čo je odkaz na sudy po bourbone, v ktorých dozrievala. Pri ochutnávaní pocítite tóny citrusov a tropického ovocia, ktoré vytvárajú sladký a zároveň komplexný profil. Záver je hladký, dlhotrvajúci a plný teplých, dymových tónov, čo svedčí o jeho vynikajúcej kvalite a remeselnom spracovaní.

Táto výnimočná whisky nie je len o chuti. Ide o zážitok. Zlatý jantárový odtieň, aróma, ktorá naplní miestnosť, keď otvoríte fľašu, a teplo, ktoré sa vo vás šíri s každým dúškom - je to skutočný zmyslový pôžitok.

Jura Bourbon Sud Single Malt Scotch Whisky je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky. Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá je pripravená prekvapiť a potešiť. Či už je to darček k narodeninám, výročiu alebo "len tak", je to darček, ktorý oceníte a budete si ho pamätať.

Tak prečo čakať? Doprajte si nezabudnuteľnú chuť a zážitok z Jura Bourbon Sud Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to cesta do srdca Škótska, jeden dúšok za druhým. Ponorte sa do jeho podmanivého pôvabu a nechajte ho, aby sa stal vaším novým obľúbeným nápojom.
Tabuľka dát
Jura
Nové
Brand
Isle of Jura Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)