🌾Signatory Vintage LEDAIG 16 Years Old Cask Strength 2005 66,1% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage LEDAIG 16 Years Old Cask Strength 2005 66,1% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Objavte výraznú chuť Signatory Vintage LEDAIG Cask Strength v plechovke! Nie je to len whisky, je to cesta na ostrov Mull, kde odborne dozrievala 16 úžasných rokov. Whisky LEDAIG Cask Strength ponúka plnú, robustnú chuť, ktorá vo vás zanechá túžbu po ďalšej. Zabalená v štýlovej plechovej škatuľke je ideálna na darovanie alebo ako špeciálna pochúťka pre vás. Vychutnajte si bohaté, dymové tóny a záver hladký ako zamat. Táto whisky je viac ako nápoj, je to zážitok. Ponorte sa do nej a nechajte svoje zmysly vychutnať si jej jedinečné čaro.

306,19 €

306,19 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť pravej Scotch s naším Signatory Vintage LEDAIG Cask Strength. Táto výnimočná whisky, ktorá dozrievala viac ako desať a pol roka, je dôkazom majstrovstva škótskej liehovarníckej tradície. Je uložená v štýlovej plechovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre náročného konzumenta alebo úžasný doplnok do vašej vlastnej zbierky.

Každý dúšok tejto sudovej whisky vás vezme na chuťovú cestu do škótskej Highlands. Pochádza zo známej pálenice Ledaig a môže sa pochváliť robustným a komplexným profilom, ktorý ju odlišuje od typickej whisky. S pôsobivou silou je ideálna pre tých, ktorí dávajú prednosť svojmu dramu s trochou nárazovosti.

Vo vôni sa objavuje zaujímavá zmes rašelinového dymu a morských tónov s nádychom citrusovej kôry a korenistých podtónov. V chuti sa rozvinie bohatá tapiséria chutí, ktorá ponúka náznaky sušeného ovocia, vanilky a dubového dreva, ktoré sú dokonale vyvážené dymovým, rašelinovým záverom. Je to whisky, ktorá vás núti vracať sa k ďalším dúškam, dúšok po dúšku.

Na Signatory Vintage LEDAIG je viac ako len whisky. Je to zážitok, oslava tradície a pocta liehovarníckemu umeniu. Či už ste znalec whisky, alebo nováčik, ktorý si chce rozšíriť chuťové bunky, túto fľašu musíte mať. Je to príležitosť ochutnať kúsok škótskeho dedičstva priamo z pohodlia vášho domova.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na nezabudnuteľnú cestu za whisky s Signatory Vintage LEDAIG Cask Strength. Nezabudnite, že tu nejde len o pitie whisky - ide o vychutnávanie chvíle, vytváranie spomienok a spoznávanie toho najlepšieho, čo Škótsko ponúka. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Signatory Vintage
Región
ostatné ostrovy
chat Komentáre (0)