🌾Caisteal Chamuis Bourbon Casks Heavily Peated Blended Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Caisteal Chamuis Bourbon Casks Heavily Peated Blended Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, dymovú chuť Caisteal Chamuis Bourbon Sudy Silne rašelinový miešaný slad Scotch Whisky. Táto prémiová whisky, ktorá dozrievala v sudoch po bourbone, prináša hlbokú, robustnú chuť s nádychom sladkosti. Jej ťažký rašelinový profil ponúka jedinečný a komplexný chuťový profil, ktorý si podmaní vaše chuťové bunky. Je ideálna na večerné uvoľnenie alebo ako luxusný darček, krásne prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuľke. Vychutnajte si túto znamenitú whisky, ktorá je rovnako výnimočná ako vaše vzácne chvíle. Zažite pravú esenciu tradičnej Scotch s whisky Caisteal Chamuis. Je to viac ako nápoj, je to zážitok.

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, dymovú chuť nášho Caisteal Chamuis Bourbon Sudy Silne rašelinový miešaný slad Scotch Whisky. Táto vysokokvalitná zmes je starostlivo vyrobená a dokonale vyzretá v sudoch po bourbone, vďaka čomu má jedinečný a komplexný chuťový profil, ktorý určite zaujme každého nadšenca whisky.

Vďaka výraznej rašelinovej príchuti ponúka táto whisky robustný a intenzívny chuťový zážitok. Nenechajte sa však zmiasť jej silou - je prekvapivo jemná, s nádychom sladkosti, ktorý dokonale vyvažuje rašelinovú chuť. Sudy po bourbone prispievajú k jej bohatému, dymovému charakteru a dodávajú jej vanilkové a karamelové tóny, vďaka čomu je každý dúšok vzrušujúcou cestou chutí.

Náš Caisteal Chamuis Whisky nie je len o dobrej chuti, ale aj o dobrom pocite. Vychutnajte si jeho bohatú jantárovú farbu, vdýchnite jeho dymovú arómu a vychutnajte si teplý, dlhotrvajúci záver. Je ideálna na chvíle, keď si chcete oddýchnuť, či už je to po dlhom dni v práci, počas víkendového stretnutia s priateľmi alebo počas pokojného večera doma.

Každá fľaša nášho Caisteal Chamuis Whisky sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, takže je vynikajúcou voľbou na darček alebo špeciálne potešenie pre seba. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo zmiešanú vo vašom obľúbenom koktailu - je univerzálna, lahodná a určite pozdvihne každú príležitosť.

Objavte silu rašeliny s naším Caisteal Chamuis Bourbon Sudy Silne rašelinový miešaný slad Scotch Whisky. Je to viac ako len nápoj - je to zážitok. Nalejte si pohár a nechajte sa vôňou a chuťou preniesť do sviežej zelenej krajiny Škótska. Zaslúžite si to.
Tabuľka dát
Mossburn
Nové
Región
ostatné ostrovy
chat Komentáre (0)