🌾Talisker The Distillers Edition Double Matured 45,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Talisker The Distillers Edition Double Matured 45,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite kúzlo Škótska so značkou Talisker The Distillers Edition Double Matured v darčekovom balení! Táto vynikajúca whisky, ktorá je dvakrát vyzretá pre dokonalú hladkosť, je povinnou výbavou pre znalcov. Vďaka svojej dymovej a zároveň sladkej chuti je to pôžitkárska pochúťka. Ideálna na darovanie, je prezentovaná v elegantnej škatuľke. Vychutnajte si bohatú, komplexnú chuť tejto exkluzívnej edície od liehovaru Talisker, ktorý je známy svojimi výnimočnými whisky. Na zdravie na dobré časy a skvelú whisky!

70,29 €

70,29 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si umenie ochutnávania whisky so spoločnosťou Talisker Distillers Edition Double Matured. Táto veľkolepá sladová whisky je uložená v krásnej darčekovej škatuľke, takže je dokonalým darčekom pre každého nadšenca whisky alebo dokonalým potešením pre vás.

Ako produkt liehovaru Talisker nesie táto Double Matured Edition podpis kvality, tradície a dokonalosti. Je to robustná a plná single malt whisky, ktorá dvakrát dozrievala v sudoch po sherry Amoroso, čo jej dodáva bohatú komplexnosť. Tento spôsob zrenia zvýrazňuje pôvodnú chuť a prináša jedinečnú rovnováhu sladkých a dymových tónov.

Na jazyku očakávajte explóziu chutí. Táto whisky je nádhernou symfóniou chutí, od korenistého nárazu, ktorým je Talisker známy, až po prekvapivé tóny sušeného ovocia a horkej čokolády. Záver je dlhý a hrejivý - jemná pripomienka pobrežného domova tejto whisky.

Prečo teda nevyskúšať vynikajúcu chuť whisky Talisker? Distillers Edition Double Matured ešte dnes? Či už ste skúsený znalec whisky, alebo práve začínate svoju cestu do sveta single malts, táto fľaša sľubuje degustačný zážitok, aký nemá obdobu. Nie je to len whisky, je to oslava remeselnej zručnosti, dedičstva a jemného umenia destilácie.

Pamätajte, že každý dúšok rozpráva príbeh a táto whisky Talisker má na to, aby rozprávala epický príbeh. Rozbaľte darčekovú krabičku, nalejte si pohár a vydajte sa na chuťovú cestu k drsným brehom Isle of Skye. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si každý okamih.
Tabuľka dát
Talisker
Nové
Brand
Talisker
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Isle of Skye
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)