🌾Tobermory 12 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tobermory 12 Years Old Single Malt Scotch Whisky 46,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Tobermory Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky, ktorá sa vyrába v srdci Škótska, krásne zreje už viac ako desať rokov a každému dúšku dodáva jedinečnú zmes bohatých chutí a dymových tónov. S objemovou hmotnosťou 46,3 % dosahuje dokonalú rovnováhu medzi silou a jemnosťou. Táto výnimočná whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, ktorá je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky. Ponorte sa do sveta tradície, chuti a kvality s whisky Tobermory Single Malt Scotch Whisky. Nielen piť, ale aj vychutnávať zážitok!

52,09 €

52,09 € Bez DPH

Popis
Doprajte si jemnú, bohatú chuť Tobermory Single Malt Scotch Whisky. Táto nedotknutá 12-ročná whisky pochádza zo vzdialeného hebridského ostrova Mull, škótskeho ostrova známeho svojou drsnou krásou a pozoruhodnou whisky. Každá fľaša zachytáva podstatu tejto jedinečnej krajiny a ponúka výraznú chuť, ktorá ju odlišuje od ostatných destilátov.

Tobermory Single Malt dozrieva vo vynikajúcich dubových sudoch, čoho výsledkom je plný, komplexný chuťový profil. Vyznačuje sa pozoruhodnou rovnováhou sladkých a slaných tónov s náznakmi medu, ovocia a teplým korenistým záverom. Fľaše s objemovou hmotnosťou 46,3 % poskytujú nezabudnuteľný zážitok z pitia, ktorý je intenzívny a zároveň uspokojujúci.

Táto výnimočná whisky sa navyše dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého nadšenca whisky. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo jednoducho chcete niekoho potešiť prvotriednym destilátom, whisky Tobermory Single Malt Scotch Whisky určite zaujme.

Tak prečo nepozdvihnúť pohár na dobré časy? S Tobermory si nekupujete len fľašu whisky - investujete do kúska bohatého škótskeho dedičstva výroby whisky. Zažite chuť skutočného remeselného majstrovstva so značkou Tobermory Single Malt Scotch Whisky.
Tabuľka dát
Tobermory
Nové
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)