🌾Highland Park DRAGON LEGEND Single Malt Scotch Whisky 43,1% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Highland Park DRAGON LEGEND Single Malt Scotch Whisky 43,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte výraznú, intenzívne dymovú chuť Highland Park DRAGON LEGEND Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky, vyrobená v srdci Škótska, je poctou našim vikingským predkom a predstavuje dokonalú rovnováhu medzi ohnivou rašelinou a zrelým dubom. Každý dúšok odhaľuje vrstvy medu, kakaa a ovocia. Je to skutočne jedinečný zážitok, ktorý si podmaní vaše zmysly od prvého momentu. Dodávaná v štýlovej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre znalcov whisky alebo luxusným potešením pre vás. Preskúmajte legendu, ochutnajte odkaz s Highland Park DRAGON LEGEND.

57,79 €

57,79 € Bez DPH

Popis
Objavte mýtický pôvab Highland Park DRAGON LEGEND Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky je sama o sebe skutočnou legendou, ktorá vznikla v srdci Škótska, kde sa starobylé umenie výroby whisky stretáva s neskrotnou krásou Highlands.

Táto pozoruhodná Scotch je dôkazom toho, že Highland Bohaté dedičstvo parku a jeho záväzok ku kvalite. Každý dúšok vás vezme na cestu cez dymové rašelinové ohne a sladký med, pričom odhalí komplexné vrstvy korenistej škorice a podtónov zrelého ovocia. Jeho robustný chuťový profil je dokonalou kombináciou dymu a sladkosti, čo značí jeho osobitý charakter.

Duch Highland Park DRAGON LEGEND je rovnako odvážny a nebojácny ako mýtický tvor, po ktorom je pomenovaný. Táto whisky, ktorá dozrievala v kombinácii sudov po sherry a bourbone, je výnimočným prírastkom do zbierky každého znalca. Nesie v sebe teplý, dlhotrvajúci záver, ktorý je ozvenou drsného šarmu jej domoviny.

DRAGON LEGEND sa dodáva v krásnej darčekovej škatuli, čo z nej robí ideálnu voľbu na výnimočné príležitosti alebo premyslený darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Táto majestátna Scotch whisky nie je len nápoj, je to zážitok; legenda, ktorá ožíva v každej kvapke.

Tak prečo sa neponoriť do legendy? Doprajte si Highland Park DRAGON LEGEND Single Malt Scotch Whisky a nechaj v sebe zrevať draka! Uvoľnite svojho dobrodružného ducha a ochutnajte legendárnu zmes tohto výnimočného Scotch. Nie je to len whisky, je to Highland Park!
Tabuľka dát
Highland Park
Nové
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)