🌾Islay Storm Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Islay Storm Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite výraznú chuť Islay Storm Single Malt Scotch Whisky! Tento výnimočný destilát, pochádzajúci z krásneho škótskeho ostrova Islay, ponúka komplexnú zmes rašelinového dymu a morskej soli s podtónmi sladkej vanilky a sušeného ovocia. Každý dúšok vyvoláva búrku vnemov, dokonale vyváženú pre hladký, dlhotrvajúci záver. Je ideálna pre znalcov whisky aj pre nováčikov a je nevyhnutným doplnkom každej skrinky s alkoholom. Navyše sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre niekoho výnimočného. Preskúmajte hĺbku a intenzitu Islay Storm Single Malt Scotch Whisky dnes!

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta bohatej, dymovej chuti s Islay Storm Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to zážitok! Každý dúšok tejto jemne vyrobenej whisky vás prenesie na drsné pobrežie Škótska s jeho divokým, rozbúreným morom a slaným morským vzduchom.

Na stránke Islay Storm prináša komplexný chuťový profil, ktorý zaujme aj tých najnáročnejších znalcov whisky. Má rašelinový, dymový charakter, ktorý je dokonale vyvážený s náznakom sladkosti a dotykom morskej soli. Je to vír chutí, ktoré odrážajú búrlivé podmienky jej domova na Islay ostrove.

Táto whisky je single malt, čo znamená, že pochádza z jedinej pálenice a vyrába sa zo sladového jačmeňa. To jej dodáva hĺbku a bohatosť chuti, ktorá nemá obdobu. Fľašuje sa na 40 % objemu, čo zaručuje robustnú a plnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku.

Na stránke Islay Storm sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej krabici, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek špeciálnu príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, toto je darček, ktorý si vychutnáte a oceníte.

Či už ste teda dlhoročným milovníkom whisky, alebo nováčikom vo svete single malts Islay Storm musíte vyskúšať. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a nechajte sa unášať búrkou chutí. Vychutnajte si Islay Storm Single Malt Scotch Whisky - chuť Škótska v každom dúšku.
Tabuľka dát
Islay Storm
Nové
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)