🌾Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohaté chute Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky. Táto whisky, ktorá bola dokonale vyrobená v najvzdialenejšom liehovare v Škótsku, vyniká jedinečnou zmesou rašeliny, sherry a dubovej príchute. Každý dúšok vás prenesie do Highlands, s teplým, dymovým záverom, ktorý pretrváva. Táto elegantná whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je dokonalým prekvapením na akúkoľvek príležitosť. Zažite pravého ducha Škótska s Highland Park HARALD - prípitok na tradíciu a chuť. Na zdravie na dobré časy a skvelú whisky!

69,09 €

69,09 € Bez DPH

Popis
Odhaľte luxusné potešenie z Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky! Táto whisky, pomenovaná podľa Haralda Fairhaira, legendárneho kráľa túžiaceho po dobrodružstve, je dokonalou kombináciou histórie a chuti, starostlivo vyrobenou v srdci Škótska. Uložená v nádhernej darčekovej škatuli je skvelým darčekom pre každého nadšenca whisky.

Táto jednosladová škótska whisky je čistým potešením pre vaše zmysly. V nose sa nesie očarujúca vôňa zrelého ovocia, medových orieškov a náznaku teplého korenia. Po dúšku sa rozvinie komplexná chuť s bohatou, dymovou dubovou vôňou, prepletenou tónmi vanilky a citrusov. Záver je dlhý a dlhotrvajúci, zanecháva uspokojivé teplo, ktoré vás pozýva na ďalší dúšok.

Harald Single Malt je dôkazom toho, že Highland Park k tradícii. Zreje v zmesi sudov z amerického a európskeho duba, čo jej umožňuje rozvinúť jedinečný charakter, ktorý ju odlišuje od ostatných whisky. Každý dúšok je dobrodružstvom, ktoré vás vezme na cestu drsnou krajinou Škótska, od jeho šumiacich lochov až po vetrom ošľahané vysočiny.

Nezáleží na tom, či ste skúsený milovník whisky alebo zvedavý nováčik, Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky je potrebné vyskúšať. Jeho vyvážený chuťový profil vyhovuje všetkým chuťovým pohárikom, takže je ideálnou voľbou na akúkoľvek príležitosť, či už ide o neformálny večer s priateľmi alebo veľkolepú oslavu. Táto whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Tak prečo si ju nedopriať alebo ju nedarovať niekomu výnimočnému? Odhaľte chuť Škótska ešte dnes s Highland Park HARALD Single Malt Scotch Whisky.
Tabuľka dát
Highland Park
Nové
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)