🌾Douglas Laing ROCK ISLAND Blended Malt 46,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing ROCK ISLAND Blended Malt 46,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si pozoruhodný Douglas Laing Rock Island Blended Malt, symfóniu morských chutí, ktorá vás prenesie do drsných škótskych pobrežných liehovarov. Táto miešaná sladová whisky v štýlovej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom pre znalcov. Je vytvorená odbornou zmesou sladov, ktorá ponúka robustnú chuť s tónmi rašeliny, soli, dymu a korenia. Každý dúšok je cestou, na ktorej sa odhaľujú vrstvy chutí. Vychutnajte si Rock Island čistý alebo na ľade pre vychladený výraz. Je to viac ako nápoj - je to pobrežné dobrodružstvo vo fľaši. Objavte ducha škótskych ostrovov s Douglas Laing Rock Island Blended Malt.

40,69 €

40,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite podmanivý pôvab Douglas Laing ROCK ISLAND Blended Malt v elegantnej darčekovej škatuľke. Táto jedinečná zmes, odborne vytvorená uznávanou spoločnosťou Douglas Laing, je skutočným dôkazom umenia výroby whisky. Pohltí vaše zmysly bohatou arómou s nádychom rašelinového dymu, morskej soli a jemnej sladkosti, ktorá evokuje nedotknutú krásu škótskych ostrovov.

Každý dúšok ROCK ISLAND Blended Malt je cestou do drsnej krajiny Škótska, kde sa varia tie najlepšie sladové whisky. Chuť je rovnako komplexná ako lahodná a ponúka dokonalú rovnováhu dymovej rašeliny, morských tónov a pretrvávajúceho náznaku korenia. Tento miešaný slad ponúka plný charakter, ktorý je robustný, ale zároveň jemný, takže každý dúšok je nezabudnuteľným zážitkom.

Či už ste znalec whisky, alebo objavujete svet sladov, Douglas Laing ROCK ISLAND Blended Malt je pôžitkom, ktorý si určite zaslúži miesto vo vašej zbierke. Nie je to len nápoj, je to objavovanie škótskeho destilátu, dodávaný v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, ktorá z neho robí dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť.

Vychutnajte si ho čistý, s ľadom alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu, aby ste mu dodali nádych sofistikovanosti. Nech už sa rozhodnete vychutnať si túto jemnú zmes akokoľvek, Douglas Laing ROCK ISLAND Blended Malt sľubuje nezabudnuteľnú cestu chuti. Objavte ju ešte dnes a nechajte sa unášať autentickými chuťami Škótska.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
ostatné ostrovy
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)