Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť Jack Daniel's Master Distiller Series. Táto limitovaná edícia je skutočnou lahôdkou pre milovníkov whisky. Dokonale vyzretá sa môže pochváliť jedinečnou chuťou, ktorá ju odlišuje od ostatných. Vychutnajte si jej 43 % objemovú silu, ktorá zanecháva hrejivý, dlhotrvajúci dojem. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke predstavuje vynikajúce prekvapenie na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. S každým dúškom zažijete remeselnú zručnosť a tradíciu značky Jack Daniel's. Toto nie je len whiskey - je to cesta odkazom legendárneho liehovaru. Nenechajte si ujsť túto limitovanú edíciu, vezmite si svoju fľašu ešte dnes!

41,89 €

41,89 € Bez DPH

Popis
Spoznajte bohaté dedičstvo americkej whiskey s limitovanou edíciou Jack Daniel's Master Distiller Series. Táto robustná 0,7l fľaša, uložená v štýlovej darčekovej škatuli, je poctou nášmu piatemu majstrovi destilatérovi a zahŕňa jeho jedinečný prístup k umeniu destilácie. Táto nezabudnuteľná whiskey sa vyznačuje brilantnou rovnováhou sladkej karamelovej, vanilkovej a opečenej dubovej chuti. Je jemnejšia ako dobre nacvičená džezová kapela a jej záver zanecháva na jazyku hrejivú, plnú dubovú chuť. Ideálna na popíjanie čistej whisky alebo pridanie do obľúbených koktailov, je to fľaša, ktorá očarí milovníkov whisky aj príležitostných konzumentov. Vďaka vysokokvalitnému spracovaniu a odvážnej chuti je táto fľaša Jack Daniel's Master Distiller Series viac než len whiskey - je to zberateľský kúsok. Vezmite si svoju ešte dnes a ochutnajte históriu Jack Daniel's, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
Brand
Jack Daniels
Krajina pôvodu
USA
chat Komentáre (0)