Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den rige, bløde smag af Jack Daniel's Master Distiller Series. Denne limited edition er en sand lækkerbisken for whiskey-entusiaster. Den er lagret til perfektion og har en unik smag, der skiller den ud fra mængden. Nyd dens 43% volumenstyrke, der efterlader et varmt, varigt indtryk. Pakket i en elegant gaveæske er den en fremragende overraskelse til enhver særlig lejlighed. Oplev Jack Daniel's' håndværk og traditioner med hver eneste slurk. Dette er ikke bare whisky - det er en rejse gennem arven fra et legendarisk destilleri. Gå ikke glip af denne begrænsede udgave, hent din flaske i dag!

41,89 €

41,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Udforsk den amerikanske whiskys rige arv med Jack Daniel's Master Distiller Series i begrænset oplag. Denne robuste flaske på 0,7 liter ligger i en stilfuld gaveæske og er en hyldest til vores femte master distiller, der omfavner hans unikke tilgang til destillationskunsten. Denne uforglemmelige whisky har en strålende balance mellem sød karamel, vanilje og ristet egetræ. Den er glattere end et velindøvet jazzband med en finish, der efterlader en varm, fyldig egetræssmag i ganen. Flasken er perfekt til at nippe til rent eller tilsætte til dine yndlingscocktails, og den vil charmere både whiskyentusiaster og almindelige drikkere. Med sit håndværk af høj kvalitet og dristige smag er denne Jack Daniel's Master Distiller Series mere end bare en whisky - den er et samlerobjekt. Få fat i din i dag, og smag på Jack Daniel's historie, en slurk ad gangen.
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)