Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l

1.40 kg

35,59 €

35,59 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition - stelesnenie jemnej, kvalitnej whiskey s estetickým vzhľadom. Táto limitovaná edícia fľaše v sivom dizajne vzdáva hold historickému remeslu liehovaru Jack Daniel's, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre nadšencov a zberateľov whiskey.

Naša edícia Legacy Edition ponúka jedinečný zážitok z popíjania. Je odborne vyrobená z najjemnejšej kyslej whisky, čo jej dodáva charakteristicky zamatovú štruktúru a bohatý, robustný chuťový profil. Pri každom dúšku sa vaše chuťové poháriky vydajú na cestu, na ktorej objavia tóny sladkého karamelu, pikantnej škorice a náznak dubového dreva. S obsahom alkoholu 43 % je to výdatná a plná whiskey, ktorá je silná bez toho, aby zahltila vaše chuťové bunky.

Táto whiskey využíva tradičné destilačné metódy, vďaka ktorým sa spoločnosť Jack Daniel's stala známou, a zároveň ponúka jedinečný zvrat. Šedý dizajn fľaše je pripomienkou čiernej etikety, ktorú používal samotný pán Jack. Ide o spojenie histórie a štýlu, ktoré je rovnako príjemné na pohľad ako whiskey na chuť.

Či už si ju vychutnávate čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu, Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition je nevyhnutným doplnkom každej zbierky whisky. Nie je to len nápoj, je to chuť histórie - svedectvo o nadčasovej príťažlivosti kvalitnej whiskey.

Nezabudnite, že ide o limitovanú edíciu. Nenechajte si preto ujsť príležitosť vlastniť fľašu whiskey, ktorá je rovnako jedinečná a nezabudnuteľná ako muž, ktorý ju inšpiroval. Spoznajte odkaz značky Jack Daniel's ešte dnes!
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
chat Komentáre (0)