Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l

1.40 kg

35,59 €

35,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Introduktion til Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition - indbegrebet af blød kvalitetswhisky med en æstetik, der matcher. Denne grå designflaske i begrænset oplag er en hyldest til Jack Daniel's destilleris historiske håndværk, hvilket gør den til en ideel gave til både whiskyentusiaster og samlere.

Vores Legacy Edition giver en uovertruffen smagsoplevelse. Den er fremstillet af den fineste sour mash, som giver den en karakteristisk fløjlsagtig konsistens og en rig, robust smagsprofil. Hver slurk tager dine smagsløg med på en rejse, hvor du udforsker noter af sød karamel, krydret kanel og et strejf af egetræ. Med et alkoholindhold på 43% er det en kraftig og fyldig whisky, der har en masse at byde på uden at overvælde din gane.

Denne whisky omfavner de traditionelle destillationsmetoder, der har gjort Jack Daniel's til et kendt navn, samtidig med at den tilbyder et unikt twist. Flaskens grå design er et nik til en tidlig sort etiket, som blev brugt af Mr Jack selv. Det er en blanding af historie og stil, der er lige så behagelig for øjet, som whiskyen er for ganen.

Uanset om du nyder den ren, med is eller i din yndlingscocktail, så er Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition en must-have tilføjelse til enhver whiskysamling. Det er ikke bare en drink, det er en smag af historie - et vidnesbyrd om kvalitetswhiskys tidløse tiltrækningskraft.

Husk, at dette er en limited edition-udgivelse. Så gå ikke glip af muligheden for at eje en flaske whisky, der er lige så unik og mindeværdig som den mand, der inspirerede den. Oplev arven fra Jack Daniel's i dag!
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
chat Anmeldelser (0)