🌾Bonaventura Maschio PRIME Brunello die Montalcino 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Bonaventura Maschio PRIME Brunello die Montalcino 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si luxusnú chuť prémiového talianskeho vína Bonaventura Maschio Prime Brunello die Montalcino, ktoré nepochybne pozdvihne váš kulinársky zážitok. Toto vynikajúce víno uložené v elegantnej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre každého milovníka vína. Jeho robustná, plná chuť a nádherná aróma na vás určite urobia dojem. Vyrába sa v bujných viniciach Montalcino, môže sa pochváliť bohatým dedičstvom a vynikajúcou kvalitou. Popíjajte sofistikované víno Bonaventura Maschio Prime Brunello die Montalcino. Nie je to len víno, je to životný štýl.

100,49 €

100,49 € Bez DPH

111,60 €-10%

Popis
Doprajte si vynikajúcu príťažlivosť Bonaventura Maschio PRIME Brunello die Montalcino, brilantné dielo vytvorené pre milovníkov vína. Toto podmanivé víno, uložené v elegantnej darčekovej škatuli, je stelesnením bohatého vinárskeho dedičstva Talianska.

Pestuje sa v malebných viniciach Montalcina a každá fľaša prináša jedinečný degustačný zážitok. Víno vyniká bohatým rubínovým odtieňom, ktorý naznačuje jeho robustný charakter. Po prvom dúšku vás na jazyku privíta harmonické spojenie ovocných a korenistých tónov. Spolu so zamatovými tanínmi a dobre vyladenou kyselinkou vytvárajú vynikajúcu rovnováhu, ktorá je komplexná a zároveň lákavá.

Vychutnajte si dlhotrvajúci záver, ktorý toto Brunello die Montalcino zanecháva - krásnu zmes zemitých, korenistých a ovocných tónov. Je to viac ako len nápoj, je to dobrodružstvo pre vaše zmysly. Či už oslavujete významnú udalosť, alebo si jednoducho užívate intímny večer, toto víno vám určite zlepší náladu.

Bonaventura Maschio PRIME Brunello die Montalcino je bezpochyby hviezdnou voľbou pre každého znalca vína. Vďaka svojmu elegantnému darčekovému baleniu je aj dokonalým darčekom. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta kvalitných talianskych vín s týmto pozoruhodným Brunello die Montalcino. Nie je to len fľaša vína, je to kúsok Talianska, ktorý vám prinesú až domov.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)