🌾H. Lanvin & Fils Champagnerglas | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

H. Lanvin & Fils Champagnerglas

1.40 kg
Objavte luxusný svet s šampanským pohárom od H. Lanvin & Fils. Tento elegantný pohár je navrhnutý tak, aby zvýraznil chuť a vôňu vášho obľúbeného šampanského. Jeho dokonalý tvar a kvalitný materiál umožňujú šampanskému dosiahnuť úplnú harmoniu chutí. Pohár od H. Lanvin & Fils je nielen skvelým doplnkom každej domácej kolekcie, ale aj ideálnym darčekom pre milovníkov luxusného životného štýlu. Užite si svoje šampanské na novom leveli. Buďte štýlový s H. Lanvin & Fils.

9,69 €

9,69 € Bez DPH

Popis
Dodajte svojim oslavám nádych elegancie vďaka poháru na šampanské H. Lanvin & Fils. Tento pohár je nádherne vyrobený z vysokokvalitného krištáľu a umožňuje bublinkám zažiariť a zachovať ich perlivosť. Nie je to len pohár, je to zmyslový zážitok navrhnutý tak, aby umocnil váš pôžitok zo šampanského.

Pohár na šampanské H. Lanvin & Fils je odborne tvarovaný tak, aby umožnil plné rozvinutie vôní a chutí vášho šampanského, vďaka čomu oceníte každý tón a nuansu. Štíhly, podlhovastý dizajn nie je len estetický - pomáha tiež udržať vaše šampanské dlhšie chladné.

Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len tak oddýchnete po dlhom dni, s týmto pohárom na šampanské sa každý dúšok stane luxusným pôžitkom. Je to tiež ideálny darček pre milovníkov šampanského, krásny doplnok každej večere alebo štýlový spôsob, ako si pripiť na nezabudnuteľný okamih.

V každom pohári na šampanské H. Lanvin & Fils nájdete zmes tradície a inovácie, ktorá odráža storočné skúsenosti značky v oblasti luxusného skla. Prečo teda nepozdvihnúť svoj zážitok zo šampanského so sklenicou na šampanské H. Lanvin & Fils? Veď každá oslava si zaslúži nádych francúzskej elegancie.

Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajné sklo. Vyberte si pohár na šampanské H. Lanvin & Fils a popíjajte šampanské štýlovo.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)